Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Renesas 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Renesas
http://www.renesasinteractive.com/

Хубав сайт "за обучение" на Renesas. Обучение е в кавички защото по малко досаден начин им е представена информацията, аз не издьржах повече от 15мин на една презентация (явно не се прави от технически персонал, а от отдел "реклама и продажби"), но както и да е има и интересни неща. На мен ми харесва как си представят evaluation bord-a с отдалечен достьп. Струва си един поглед.

Чет Окт 05, 2006 9:10 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
HCL,абе да те питам ти би ли работил с eval-board,който не е пред теб а е нейде на майната си и ти само му подаваш софта през нет-а и можеш да имаш достъп до резултати и да наблюдаваш с камера как се държи устройството?Като идея че някой предоставя платка и софт за работа е хубаво,но тези хора печелят от идеи.Направи нещо добро,да работи и бъди сигурен че са го пуснали на пазара преди теб,ако си го тествал на техен кит.Мисля че това е стар-нов начин за 'крадене' на идеи.

Пет Окт 06, 2006 12:02 pm
Профил
Аватар

Мнение 
8O :) Е Ки4о, не вярвам някой да седне да прави развой от разтояние. Сайтьт служи за учебни цели и разбира се реклама. Според мен е много удобно, защото предоставя вьзможност преди да хвьрлиш 150е за кит-чето да видиш за какво става вьпрос. Другата опция, която предлагат е "покана на приятели", т.е. двама души едновременно да работим. Нещо което е много оригинално като идея за уроци от разтояние.
На мен ми допада, а за сериозна работа и дума не може да става.

Пет Окт 06, 2006 12:21 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]