Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Спешна помощ за модул на кабриолет opel astra twintop 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Спешна помощ за модул на кабриолет opel astra twintop
Cekins написа:
Е с по-новите не е толкова зле положението с кабелите и ламарините. Ама за разлика от старите, тия екотеци могат душичката да ти извадят.

Аз от личен опит имам няколко прости примера - на мойта каручка - MAF 500 лв ?!?!?! На Alfa 156 1.8 TS само тръбата различна - 160 лв. От 3 години я карам със стар MAF от въпросната Алфа. МПХ - от 200 до 500 - егати и цените - вътре му няма нищо. Пък за на баща ми само ще кажа "електрически ЕГР" 2.0 DTI. Та Опел - само нов и на промоция...

Да бе, ама след като модела стана на 15 години цената падна на 160 лв, ти преди години проверявал ли си каква е цената на тоя MAF ... а ламбди по 800 лв купувал ли си ? И при алфа са същите цените, просто 156 модела много дърт и вече взеха да ги свалят. Зависи и от къде купуваш, това е от търговците велики. Тук тоя същия на бош ми искаха пак 500, от Гърция верно че с отстъпка за клуб-а но ми дойде на около 200, това преди 4-5 години.

Съб Авг 23, 2014 8:41 am
Профил
Аватар

Мнение Re: Спешна помощ за модул на кабриолет opel astra twintop
Ми той и на Fade му беше с отстъпка за клуба :) На неговия нищо му нямаше и ми го даде. А на мойта ламбдата и последно като проверявах беше 200 лв. - едва ли е паднала много от тогава. То това си им е нормалната цена на ламбдите от тоя сорт. Между другото Опел дори и в момента моя двигател си го слагат почти без никакви промени, та цените на частите си седят без много корекции.

Съб Авг 23, 2014 10:16 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2