|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:53 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
 Икономичен браузър
С риск да задам въпрос който вече е обсъждан - какво препоръчвате за браузър под XP? Explorer, Mozilla, Opera, Chrome или нещо друго?
Използвам предимно Mozilla, но даже и да махна картинки, аплети, адобе и незнам какво още за 2(два) прозореца пише 100МБ оперативна памет?(последна версия на мозилата) сигурно мога да използвам текст базиран, но пък само команден ред ще ми дойде в повече
|
| Пет Сеп 07, 2012 8:22 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Икономичен браузър
Гадно или не - Chrome... Някой ядват и Операта, аз така и не свикнах с нея. Другите предложения не струват.
|
| Съб Сеп 08, 2012 1:08 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Инсталирай някой версия от преди 7-8г. и нещата ще си дойдат на мястото.... Вече 13-14г. използвам Opera, но последните версии похапват доста памет. Например в момента имам отворени 18 таба в Opera, забранени plugins, XP, използваната памет е 145 MB. За 1 прозорец в www.mcu-bg.com показва 75MB...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Сеп 10, 2012 10:10 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Моя глас е също за Chrome.... наистк е леко крив но пък е бързо -поне в сръвнение с останалите.
|
| Сря Сеп 12, 2012 9:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|