Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Шрифт за Proteus Virtual Terminal 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение Шрифт за Proteus Virtual Terminal
Здравейте колеги,

Може ли някой да ми каже как да променя шрифта на Виртуалния Терминал в Proteus 6.2 Pro и Proteus 6.5 Demo?

Благодаря.

Пет Апр 28, 2006 6:33 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
няма да отварям нова тема за Proteus 6.5 SP5

имам 3 въпроса:
1ви: имам на схемата си нарисувани 4 бутончета като посоча едно бутонче с мишката и щракна добре превключва, но как мога да натисна повече от едно бутонче едновремнно, никъде не видях къде мога да укажа клавиш от клавиатурата на конкретното копче или да има предварително дефиниран такъв, единствения начин е да го посоча с мишката и да щракна но това е възможно само за един бутон в даден момент ? някои да знае как да натискам по повече бутони едновременно аз не можах да го намеря

2ри: като чертах схемата си добавях нормално Power обектим, но от един момент нататък, не мога да добавям повече power обекти. нито GND нито Vcc просто ме изхвърля сякаш съм натиснал инструмента за указване/посочване /стрелката под Power обектите/. защо се получава така? и как да си добавям нормално обекти, сега за да добавя Power обекти използвам копи - пасте от сложени в началото Power обекти.

3ти: слагам с ампермер в една от веригите над него има бутонче, като се опитам да натисна бутончето /с мишката/ казва че трябва да съм в pause за да мога да изпълня тази операция, а това няма как да стане защото не се симулира правилно системата в този случай, и започва да ми показва други неща по точно детайлите на елемента които съм посочил -> какво U има на 1во и на 2ро краче какво е съпротивлението при вкл контакт за бутончето и какви са състоянията на крачетата на процесора например, а в крайна сметка не мога да измеря тока във веригата.

следобед ще постна схемата за да се види за какво става дума по същество тя не е сложна и е за курсова работа

Пон Май 08, 2006 10:54 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2 мнения ]