Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Търся крак или сериен номер за Word Password Recovery Master 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Търся крак или сериен номер за Word Password Recovery Master
Здравейте !
Търся крак или сериен номер за тази програма Word Password Recovery Master с която сигорно ще мога да си отворя файла на word . Много ще съм ви благодарен . Благодаря ви предварително.

Пон Фев 19, 2007 6:28 pm
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Пич,имам странното чувсво че ще искаш да чупиш някоя чужда парола а не своя,щото човек на свойте работи си помни паролите :wink: Пък парола се слага да не се редактира. И това много ме навежда на мисълта на не ти помогна в този случай.Не съм фен на интелектуалното пиратство.

Пон Фев 19, 2007 7:46 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Kи4о написа:
Пич,имам странното чувсво че ще искаш да чупиш някоя чужда парола а не своя,щото човек на свойте работи си помни паролите Wink Пък парола се слага да не се редактира. И това много ме навежда на мисълта на не ти помогна в този случай.Не съм фен на интелектуалното пиратство.

Трябва да ти кажа, че си в дълбока грешка затова, че по принцип всички си помнят паролите :D Аз например цели три години не можах да си спомня с каква парола аджеба съм си архивирал файла (rar) и съвсем наскоро ми "светна", така че не бързай да даваш мнение за интелектуалното пиратство :)

Пон Фев 19, 2007 8:34 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
@MGBY,като не си помниш паролите си ги записвай! :wink: А човек като не иска да си крие данните от самия себе си - не им слага пароли и като пише CD- та дето и други ще ги ползват - не си слага там нещата дето не искат да стават публично достояние.Както и да е не искам да спамя с разсъждения на тема интелектуално пиратство.

@danivvs,има много други програми дето могат да ти свършат същата работа.Разрови се из руските сайтове,там освен програмите има и хапчета

Пон Фев 19, 2007 9:15 pm
Профил

Мнение 
Може и сигорно си прав КИ4О но когато си написал дипломна работа със хардуер и софтуер за PIC16F84A преди две години , и сега ти трябва да я отвориш , да ли няма да си на моят хао. ASM файла не съм го записъл тогава на диска а направо съм ги прехвърлил на word файла . За да немогат да копират и принтират сам сложил парола и сега ми трябва този файл да го отворя , но не става с тези варианти , мисля че имаше и символи. За това се обръщам за помощ.

Пон Фев 19, 2007 11:42 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]