|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:28 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 XP embedded
Някой да му се намира на дискове, за някой от Софиянци говоря,че не ми се тегли а и нет ане ми върви напоследък, конкретно онзи dev kit с трите диска, че мойте вече са в тумбака на кучо, а никак не мязат на козлета ама ......
|
| Пон Мар 26, 2007 7:30 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Мар 26, 2007 7:36 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Хммм абе взех го за куче, после мислех че е прасе обаче ниакаква ламя ще е, и половината дистанционна е в тумбака и едно равтче дървено, и една етка за обувки, и едно дунапренче за обувки, по точно пластмасата му, и .... абе не мога да помня, а и ако не го изиаде тя значе е достатъчно малко да бъде изядено от единия ми котарак. Въщност кучо не ги яде, само ги дъвче, виж с котарака е по сложно, там се налага да го порим, рамбо само може да завижда на белега по тумбака.
|
| Пон Мар 26, 2007 7:39 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
http://thepiratebay.org/tor/3426842/Win ... ice_Pack_2
в момента аз и още един българин го сидваме ще го дръпнеш за по-малко от час.
Моля те обясни ми малко по подробно как се настроива, инсталира и ползва.
|
| Нед Апр 15, 2007 5:00 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|