|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:18 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Някой да е по навътре с VLC
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Някой да е по навътре с VLC
... за какво става въпрос, позлвам го от command line, трябва да се интегрира в един BMS, и всичко е наред с изключение че не мога да определя къде да отвори прозореца катопозиция. Значи има два варианта, embedded и no-embedded които се подават като опция. При първия видеото е в прозореца на интерфейса, и няма никакъв начин, поне аз не виждам, да му кажа ъде да се намира тоя прозорец. При втория вариант видеото е в отделен прозорец на който мога да му задам позиция, обаче пък в тоя случай имам два прозореца. Единия ми пречи, мога да го стартирам минимизиран, проблема е обаче че при затваряне на видео прозореца този на интерфейса остава минимизиран, така след Н на брой отваряния, тъй като потребителите са кухи и няма да гледат в system tray ще останат един куп отворени интерфейсни прозорци.
Та се чудя има ли начин да затворяинтерфейса заедно с видео прозореца, или пък да задам позиция на интерфейсния прозорец.
п.с. пробвах опцията да се затвори след като медиата свърши, но яно затварянето на прозорец не се възприема по тозиначин и интерфейса остава отворен.
|
| Нед Апр 19, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
.... реших си проблема, имало не съвсем документирани функции 
|
| Пон Апр 20, 2009 4:07 pm |