Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
CSD-09G в Eagle 
Автор Съобщение
Мнение CSD-09G в Eagle
колеги някои да има конектора за SD карта който се продава в Комет, означение CSD-09G.
Тези, които са в библиотеките не ми вършат работа не са същите. От скоро проектирам на eagle и дори елемент не мога още да си създам

Съб Май 23, 2009 6:47 pm
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Имам този компонент в Protel 99 SE, има ли начин да го импортнеш в Eagle ?

Съб Май 23, 2009 7:22 pm
Профил WWW
Мнение 
не знам ...май няма как

Съб Май 23, 2009 9:14 pm
Мнение 
имам и още едно въпросче...предстои ми да поръчам няколко платки за изработка във фирма.
Досега никога не съм използвал фирма а в къщи с ютията :) . Казаха ми, че е по-евтино да ги събера платките една до друга и да ги дам да се изработят като една и после да си ги нарежа :). Ама как да съединя няколко файла в Eagle елегантно, без да се налага да ги чертая пак :?:

Нед Май 24, 2009 3:45 pm

Мнение 
Правиш си нов файл и в него с копи/пасте си лепиш готовите писти. В Протела така става, за Игъла не знам ,но не вярвам да не може да копира писти от един файл в друг.

Нед Май 24, 2009 4:19 pm
Профил
Мнение 
тюх не става нещо д..ба :o . Групирам от единия файл платката и я копирам ама ми дава, че трябвало това да го направя в schematic-a. Трябва да има някакъв начин ама как ще да е ...

Нед Май 24, 2009 4:38 pm

Мнение 
Да не би да ти следи нетлиста и да мрънка ,че ги делиш? В Протела може да се селектира целия борд и после просто с операция копи/пейст да се вмъкне в друг файл. При това нетлиста се губи ,но той и без това е ненужен за платкаджиите. Като си нов с Игъла , що не вземе да станеш направо нов с Протел 99се? Със сигурност е по-добър от игъла и е много удобен за работа, а за днешното ниво на компютрите си е направо лека програмка.

Нед Май 24, 2009 7:57 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Мнение 
Тази операция (да се слагат две платки на едно място) ми се струва леко излишна. Все пак ако трябва такова нещо, по-добре да се направи в друга програма, примерно cam350 GerbTool дето се занимават само с филетата за производството на платката (gerber, drill)

Нед Май 24, 2009 8:36 pm
Профил
Мнение 
то стана, ама го пратих на един приятел и той на неговия eagle ги събра. Явно при мен нещо е боза..

Пон Май 25, 2009 10:12 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]