|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:46 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
https://www.reuters.com/world/europe/uk ... 022-02-27/набират доброволци за чуждестранен легион да помага в украйна, сега е момента всички храбри и смели отворковци да покажат колко са храбри и смели и уверени в религията която проповядват, за кураж може да си пускате западната пропаганда от медия по свой избор
|
| Нед Фев 27, 2022 12:56 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Той и Путю ще се радва да ти връчи калашника, и по новините ще те дават поне 3 дена!
|
| Нед Фев 27, 2022 1:02 pm |
|
 |
|
sthx
|
Пнеже някой тука твърдеше, че имало пропаганда - да го подкрепя. Даже не само пропаганда, но и цензура. Трябва да се внимава и с думите, които се ползват. https://www.vesti.bg/sviat/ruskiiat-med ... ie-6138710
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Нед Фев 27, 2022 1:27 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
https://gov.bg/bg/ukraineСега е моментът, всеки достоен човек да даде своя принос за унищожаването на новия "Хитлер".
|
| Нед Фев 27, 2022 1:39 pm |
|
 |
|
nik
|
не защитавам това решение, за мен е без значение, но нека не забравяме че конкретно тези са специално подбрани думички от американските служби още докато планират постановката които да активират спящите зомбите да започнат да пискат панически "ама там убиват хора", за мен е без значение дали ще му казвам война или инвазия, на мен ми е ясно какво дефакто се случва, но за психически лабилните тия думички са бутон за активиране и вероятно е по добре ако по-рядко се ползват, предвид колко много се оказаха поразени от тия медийни манипулации и колко други медии ги повтарят послушно както им е наредено
|
| Нед Фев 27, 2022 2:05 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
Както се вижда запада не прави нищо да спре войната. Вместо това налива пари и оръжие да я подклажда. Ще се борят срещу злото до последния украинец. Човешкия живот не струва нищо пред интересите.
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Нед Фев 27, 2022 2:32 pm |
|
 |
|
lcr
|
Насилникът трябва да бъде спрян със сила. В противен случай, той ще се превръща във все по-голям насилник. При положение, че западът не иска да вземе пряко участие с военна сила, паричната и оръжейната помощ е вариант, по-добър от нищото.
|
| Нед Фев 27, 2022 2:42 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Обречена кауза...
|
| Нед Фев 27, 2022 2:45 pm |
|
 |
|
lcr
|
Въобще не е обречена кауза. Путин не е толкова силен, колкото иска да се изкара. Той разчита на бърза война. Ако тя се проточи, ще си подвие опашката. В момента този човек е загубил връзката с реалността. Сега е моментът да бъде приземен. В противен случай, всичко, което ще следва, ще е по-тежко за всички.
|
| Нед Фев 27, 2022 2:50 pm |
|
 |
|
sthx
|
Конструкцията на изречението, силно ми прилича на това, което ми казваше преди години един мой пряк началник. "Това е така, и аз напълно съм съгласен с тебе, обаче (но)..." И следваше напълно противоположно твърдение. Това се нарича демагогия и то плоска демагогия. Някъде може и да върви, но в този сайт - не. И относно това, кой каво нарежда да се пише - в цитирания източник го пише съвсем ясно: "Подчертаваме, че само официалните руски източници разполагат с актуална и надеждна информация", заяви в комюнике Роскомнадзор.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Нед Фев 27, 2022 2:57 pm |
|
 |
|
Stoi
Ранг: Професионалист
|
Цялата тази ситуация много ме изнервя ! Тъкмо обмислех да се отърва от колата и я дам на скраб и да взема някой лев, но като гледам цената на желязото май ще се срине щом пунктовите започнат да се наводняват с руска военна скраб  Баси жалките украинци....саботират ме !
_________________www.ev-bg.com
|
| Нед Фев 27, 2022 3:05 pm |
|
 |
|
lcr
|
Не се съмнявам, разполагат, но защо не я оповестяват? Колко са убитите и пленените руски военни до момента? Какво казва по този въпрос Русия?
|
| Нед Фев 27, 2022 3:08 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
А мира вариант ли е за запада? Путин изпадна в цугцванг, няма полезен ход. Европа какво печели и какво губи от войната? Сащ губи ли нещо от тази война? И въпреки това Европа подкрепя войната от която може само да загуби.
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Нед Фев 27, 2022 3:09 pm |
|
 |
|
lcr
|
Мирът е най-хубавото нещо. Проблемът е в това, че понякога, се налага да си го извоюваш със сила.
Човечеството вече е настъпвало тази мотика с Хитлер. "Мирните решения" са довели до едни 80 млн. жертви, от които 2/3 цивилно население. За материалните загуби и за останалите последици, няма да говорим.
Сега ситуацията не е никак по-различна.
Последна промяна lcr на Нед Фев 27, 2022 3:18 pm, променена общо 1 път
|
| Нед Фев 27, 2022 3:15 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Украинците вече се организират, отбраната им почти спря настъплението. Ако западът се намеси директно войната автоматично става Световна. Затова набляга на санкции и помощи. За пленени и убити руснаци няма нови данни или поне аз не намерих, руснаците мълчат, украинците вчера твърдяха за 200 пленени и 3500 убити.
Западът окончателно спечели Украйна и гробът на Путин вече е изкопан, т.е. идва редът на Русия.
|
| Нед Фев 27, 2022 3:16 pm |
|
|