Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 205 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща
Така не се прави! 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Мнение Така не се прави!
Няма подобна тема, а за n-ти път псувам заради безумни изпълнения.

Случката: купуваме си сушилня, пробваме я, всичко "ток и жица". В ръководството пише: след всяко ползване да се точи водата, дърпате съда с две ръце и готово. Даже картинка има. Дърпам, ама не става. Пак дърпам пак не става. Решавам да спра, че да не потроша нещо. Ден втори - същата работа. Преди малко, жената ще пере - ще трябва да търся някакво решение да изпразня предишната вода. Дърпам по-смело и усещам как пластмасарията ще ми остане в ръката. Слагам два ката очила и виждам това на картинката. Малоумниците от samsung залепили бялото чекмедже с бяло тиксо. Първият уред от samsung в къщи и най-вероятно последният...

Прикачени файлове:
tikso.jpg
tikso.jpg [ 50.76 KiB | Прегледано 8535 пъти ]

Пон Дек 11, 2023 9:03 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение Re: Така не се прави!
Да не е нашенско магазинно изпълнение?
Иначе, има си тема за псувни, но е малко потънала в прахта на форума.
Пък и кой ще си играе да търси да псува на точно определено място,
като му е дошло на сърцето в момента. :D
viewtopic.php?f=6&t=16463&hilit=%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%BD%D0%B8&start=120

Пон Дек 11, 2023 9:33 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Аз Самсунг дори телефон не купувам

Пон Дек 11, 2023 9:34 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
al_at написа:
Да не е нашенско магазинно изпълнение?...

Не е. Пред мен я разпечатаха в магазина. Опаковката изглеждаше "девствена".

Пон Дек 11, 2023 9:46 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Слабо си дърпал, ако бях аз досега да го бях счупил, залепил и поръчал ново :) Взех на самсунг пералня и сушилня в едно,от тия с резервоарчета за препаратите, само слагаш дрехите и за друго не мислиш ... е така е, само дето едно пране и сушене отива 12 часа, много малоумна история, освен ако не е специален дизайн за мексико която да пере и суши дългои, както знаем там не обичат бързата работа :)

Пон Дек 11, 2023 9:50 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал

Отговори с цитат
syscop написа:
Няма подобна тема, а за n-ти път псувам заради безумни изпълнения.

Случката: купуваме си сушилня, пробваме я, всичко "ток и жица". В ръководството пише: след всяко ползване да се точи водата, дърпате съда с две ръце и готово. Даже картинка има. Дърпам, ама не става. Пак дърпам пак не става. Решавам да спра, че да не потроша нещо. Ден втори - същата работа. Преди малко, жената ще пере - ще трябва да търся някакво решение да изпразня предишната вода. Дърпам по-смело и усещам как пластмасарията ще ми остане в ръката. Слагам два ката очила и виждам това на картинката. Малоумниците от samsung залепили бялото чекмедже с бяло тиксо. Първият уред от samsung в къщи и най-вероятно последният...

Ми наборе да беше налупил пенжурите бре - кво се оплакваш - кьораф карти не играе !

То пак добре ,че не си купил/пуснал нова фурна со стиропора и велпапето вътра - та да са подпалиш !!

ПП: и за да не бъде тълкуван поста ми като заяждане - аз лично искам да похваля пералните на Самсунг - едни от малкото дето си силиконират платките ... че инак ще ми гладуват детята

Пон Дек 11, 2023 10:58 pm
Докладвай
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Ами те всички изваждаеми/отваряеми неща по бяла/черна техника са все така залепени - да не тръгне нещо нанякъде при транспорта. Така като не се чете Manual-а (РТФМ дето му викаме) що народ си е пуснал пералнята без да махне транспортните блокировки на барабана - и после нова пералня тръгнала да се разхожда из къщата.

Така кардинално да се вадят изводи за техника от едно тиксо не е много ок. Аз пък съм много доволен от пералните Самсунг - за 20 години сме сменили само една и то не защото спря а защото почна да ни идва малка. Сушилнята ни не е Самсунг щото жената търсеше някакви точно определени "реклмни" функции които въобще не използва.

Вто Дек 12, 2023 1:49 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Cekins написа:
Ами те всички изваждаеми/отваряеми неща по бяла/черна техника са все така залепени - да не тръгне нещо нанякъде при транспорта...

Така е, но обикновено лепенката е с ярък цвят - за да се вижда. Крайчето е подвито (залепено е лепило към лепило) за да не си счупи маникюра майстора при инсталацията.
И други дребни, улесняващи живота неща...

Вто Дек 12, 2023 2:29 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Проблемът не е в тиксото, а в цвета му.

Вто Дек 12, 2023 2:30 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
syscop написа:
Проблемът не е в тиксото, а в цвета му.

Циганийка. Бялото тиксо явно е било предназначено за черна/иноксова техника, другото е свършило, а това им е било в повече.

Вто Дек 12, 2023 7:42 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
В узермануала пише ли нещо за тиксото?

Вто Дек 12, 2023 8:04 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Има пет страници всякакви предупреждения, но никъде не пише "Ние сме малоумни и сме залепили бял капак с бяло тиксо".
Всъщност никъде не пише за нищо за тиксо, т.е. за транспортните лепенки. За сметка на това силно препоръчват да се свърже маркуча за източване към отводнителната система.

п.п.
Особено ценно предупреждение е, че когато wifi-то е включено консумацията на енергия е по-голяма...
п.п.п.
Преди години имаше лаф: на всяко болтче - pic-че. Сега сигурно звучи така - на всяко болтче - wifi.

Вто Дек 12, 2023 8:23 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
syscop написа:
За сметка на това силно препоръчват да се свърже маркуча за източване към отводнителната система.

Тия дни беше блокирала мелачката на мивката, разглобих, разблокирах .. гледам порта за миялната машина изобщо не е отворен, миналата година я сменях и изобщо не съм забелязал, а миялната е на трупчета от има няма 3 години, плаче за нова ама началството каза ще сменяме всички уреди на куп и така си кара .. та викам си я да го отворя троя порт, че ще сменим машината и ще забравя че е затворен. Отворих го аз, сглобих всички, почистих, подредих ... и ням ден .. абе тая мивка тече ... е тече, аз порта го отворих, ама не съм свързал маркуча на миялната машина, и то явно решило да прелива от там , та свързването на маркучите е важна част.

Вто Дек 12, 2023 8:37 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Тая миялна не работи и си криеш там уискито?

Вто Дек 12, 2023 8:45 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Аз имам един стар хладилник в бараката дето не е включен никъде, обаче вътре съм наслагал разни алкохоли, лютеници и т.н. Неща дето обикновено седят по мазета и тавани. Сложил съм му и един термометър. Лятото, когато вън беше 35, вътре беше 15. Върши идеална работа

Вто Дек 12, 2023 9:27 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 205 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Следваща