|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:18 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Тъпа история с CodeWarrior и Мultilink
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ти колко завършени проекта с MPLAB/C18 имаш та правиш такива генерални изводи?
Усещаш ли че на моменти приличаш на таксиджия дето основната му теза в живота е - от Мерцедес 190Е по добра кола нема?
Нали знаеш вица за "А вие защо биете негрите"?
Оплакал се някой от Моторола и веднага извъртя (хте) темата в "Колко тъпо нещо е Микрочип и как да се борим с него".
Още малко и проповеди за вредата от Микрочип ще почнете да четете.
Ша ма извиняваш за тона, ама вземете се у ръце. Направете си една тема - мразя Микрочип и плюйте наволя.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Авг 13, 2006 8:07 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Цецо вечната опозиция,защитника на бедните и слабите
RESPEKT
Ами то не е необходимо да завършваш проект с нещо посредствено че да разбереш колко е посредствено.
Достатъчно е да се пробваш да поработиш с него за да разбереш. Поне ако си средно интелигентен. Ако не си,разбира с е трябва да завършиш,защото липсата на интелект се компенсира с мъка
Оплаква се Zaphod че от freescale били изедници. Ами не е прав. Мокрочип беше пример като компания която е уж user friendly 
|
| Нед Авг 13, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
CM600
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 9:35 pm Мнения: 152 Местоположение: Варна
|
От моите наблюдения над MULTILINK, не съм останал с впечатление, че се скапва лесно. Никакви проблеми не сме имали, много често стоят включени по цял ден. Може твоят да е някои "късметлийски" . 
_________________ LDAA
|
| Нед Авг 13, 2006 8:30 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
|
| Нед Авг 13, 2006 8:32 pm |
|
 |
|
zaphod
|
хм, както казах, не искам да критикувам никой проиводител, а да се оплаквам още по-малко. не виждам защо реши че се оплаквам.
|
| Нед Авг 13, 2006 8:41 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Мда, аз доста съм се мъчил. И с микрочип и с доста други (вкл. твойте любимци) . Всеки ден се мъча. Аз си мислех, че е нормално. Добре е, че ме светна, че е от липса на интелект. Аз се бях уплашил, че е липса на късмет или бог знае какво. Пък то колко просто било.
Приключвам с опозицията. Отивам да си развивам интелекта, че да не се излагам повече.
Пожелавам ти приятни сънища и да сънуваш един по-добър свят в който Микрочип не съществува, а freescale e задължителен със закон. 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Авг 13, 2006 8:56 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|

Цецо - българина има една много гадна черта - каквото си е купил или ползва да си го хвали и за него да няма вече нещо по-хубаво от това. Стига се до абсурда, че дори и това нещо да е пълен боклук - той пак си го хвали и даже го препоръчва на другите. Защото, защо само той да се е прекарал - нека и другите да се прекарат малко. Та по стечение на обстоятелствата - аз доста усилино ползвам MPLab + Microchip Cxx, което въобще не ми пречи да ги плюя, щото наистина са си дърво. Пък не е като да нямам с какво да ги сравнявам - за моя радост или съжаление съм ползвал доста платформи с най-различни среди за развой. Та така - само споделяме мнение бе - никой не е длъжен да ни го взема предвид. В случая и аз мога да се издразня като теб и да кажа много неща по повод това, че някой плюе любимата ми среда и то на всичкото отгоре след като я е откраднал, което пък още повече не му дава право да мрънка. Та интернета си е свободно пространство и всеки си пише каквото иска, като не ти харесва - недей да четеш. Ма неможе хем да сме публични и да даваме съвете и мнениея, хем някой друг като дава и те не ни харесват - да се ядосваме. Така, че нека всеки си пише кой каквото иска, ти пак си бъди опозиция на всеки и за всичко и всичко ще си е ОК  . Никой няма нужда от влагане на чувства и нерви.
|
| Нед Авг 13, 2006 9:01 pm |
|
 |
|
Цецо
|
1. Българина има много гадни черти, абсолютно си прав. Аз съм българин - А ти?
2. Аз нямам любима среда. Имам среда със която си вадя хляба. А ти?
3. Купил съм си я. Предполагам и ти.
4. Не се ядосвам на съдържателни критики. Просто тезата - "абе freescale са върха, обаче ако случайно имат някъв проблем - то погледни микрочип какви дървета са и ще разбереш, че всъщност freescale са върха" - на средно интелигентен човек като мен му се струва тъпичка. А на теб как ти се струва?
5. Никви нерви не влагам и не смятам да влагам. Аз нервите си не съм ги намерил на улицата. Старя се да не ги хабя за такива глупости. Тук по скоро говорим за насмешка и ирония. Ти нервиш ли се? 
|
| Нед Авг 13, 2006 9:14 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|

1. Българина има много гадни черти, абсолютно си прав. Аз съм българин - А ти? - Аз също. Що ти какво си помисли, или пак щеше кажеш нещо за USA.
2. Аз нямам любима среда. Имам среда със която си вадя хляба. А ти? - Аз също, но има такива дето ги предпочитам и такива дето - не, но като се наложи - работя и с такива дето не ги предпочитам, но при всички положения не си вадя хляба само с една среда - пенкелер.
3. Купил съм си я. Предполагам и ти. - Правилно предполагаш.
4. Не се ядосвам на съдържателни критики. Просто тезата - "абе freescale са върха, обаче ако случайно имат някъв проблем - то погледни микрочип какви дървета са и ще разбереш, че всъщност freescale са върха" - на средно интелигентен човек като мен му се струва тъпичка. А на теб как ти се струва? - И на мен ми се струва тъпичка, защото несъм го казвал - само съм сравнявал, което въобще не е тъпо.
5. Никви нерви не влагам и не смятам да влагам. Аз нервите си не съм ги намерил на улицата. Старя се да не ги хабя за такива глупости. Тук по скоро говорим за насмешка и ирония. Ти нервиш ли се? - Не, не се нерявя. Одавна съм разбрал, че няма смисъл да се нервя по форумите.
|
| Нед Авг 13, 2006 9:22 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
И и ти пък. Баси и черното пожелание. Какво е един свят без Мокрочип. Мъка мъка мъка. Няма да има кого да плюем и да обвиняваме за собствените си неуспехи
А пък любимата ми среда IAR не се споменава никъде сигурно ще е изчезнала с мокрочип. Е това не е живот. 
|
| Нед Авг 13, 2006 9:45 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|