|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:45 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
warlord1
Ранг: Минаващ
|
 PIC18F252
Ами като не искате нищо на български ваш проблем!!!!!!!!!АИДЕ АДМИНА ДАВАИ КОША Е ПРАЗЕН!! И АКО НЯКОИ ИСКА ОПИСАНИЕ НА НА 18 -КАТА ДА МИ ПИШЕ НА КЮ-ТО НА БЪЛГАРСКИ Е!!! А ДА АДМИНА ДАВАИ И ИГНОР ТИ СИ!!!!
|
| Сря Ное 08, 2006 11:22 pm |
|
 |
|
BrainStorm
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пон Юли 04, 2005 11:51 pm Мнения: 651 Местоположение: София
|
Не ни требе .... знаеме си английси ...
ПС: Пич фани се стегни ... малко по-спокойно 
_________________ От наше село са види връо, ама от връо се невиди наше село ... що така и я незнам .. ?!?
|
| Сря Ное 08, 2006 11:34 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
Добре бе човек ето ти един въпрос -> освен на 18F252 друго имаш ли.
Ще направиш добро , ако го качиш.
В ТУ се запознах с две (красиви, ако щете вярвайте и същевременно) запалени по MCU_та колежки. Вярно имат груба представа, но имат голямо желание момичетата, то това е най-важното. Основите -> едната ги има и в програмирането, и в електорниката (Такава специалност е), другата доста малко основи има , но пак казвам има желание да учи, така че ... направо пращай го на mail
the.real.maniac@gmail.com  И благодаря предварително.
|
| Сря Ное 08, 2006 11:39 pm |
|
 |
|
BrainStorm
Регистриран на: Пон Юли 04, 2005 11:51 pm Мнения: 651 Местоположение: София
|
.... Зеррррр  невярвам, прекалено хубаво е за да е истина  ?
_________________ От наше село са види връо, ама от връо се невиди наше село ... що така и я незнам .. ?!?
|
| Сря Ное 08, 2006 11:46 pm |
|
 |
|
Petar Kaschiyski
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пет Апр 08, 2005 8:27 am Мнения: 36 Местоположение: София
|
Аз с удоволствие бих споделил знанията и уменията си в областа на mcu с едната от двете колежки.
|
| Чет Ное 09, 2006 12:00 am |
|
 |
|
the_real_maniac
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
За колежката и с желание , и със знанията даже аз паднах , в първяит момент гледам чете тази синята книжка за MCU , ъдеот се говори за 8051 ядро и така я заговорих , но ти казвам просто МНОГО привлекателна  И се оказа голяма симпатяга , а като ми каза че обича да се занимава повече с хардуер отколкото с програмиране , паднах
направо се влюбих, жалко че си има гадже де
edit: тъкмо на мен с хардуера - откъм mcu-та  ми липства опит , колкто със софтуера; ще си паснем идеално хахаха 
|
| Чет Ное 09, 2006 12:21 am |
|
 |
|
Predator_MF
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
 Re: PIC18F252
Има още много място за такива теми в кошчето, можеш да се успокоиш вече.
Само по едно изречение се разбира, че си далеч от микропроцесорната техника...затова, без да се караме, колегите се опитват да ти обяснят, че такъв тип литература (документация на процесори например) в 99% от случаите се издава на английски (китайски и руски в някой случаи). Темата отиде в коша, не защото въпроса ти е неподходящ, а защото си го написал само с главни букви...ако искаш да покажеш, че ти е спешно, можеше да го напишеш, но с такива писания с много удивителни и главни букви, най-много да си навлечеш лоши мнения и в бъдеще колегите ще те вземат на несериозно.
|
| Чет Ное 09, 2006 12:26 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Дано не прозвучи нескромно  ... за колежките де, не за PIC18F252  ... некви координати ?
Навремето имах една колежка, всички други мадами си носеха разни мазила и гримове, тя веднъж ровна нещо в чантата и извади едно ТХО, след това взе да ме разпитва дали добре го е пренавила  Аз съответно се  - лих , а още повече се  - лих, когато видях от чантата й да стърчи дръжката на поялник  После разбрах, че в квартала редовно ремонтирал на хорицата телевизорите ...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Ное 09, 2006 12:58 am |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
Коя пък беше тази колежка с ТХО-то бре, Пирев? Че нещо не помня...
|
| Чет Ное 09, 2006 1:04 am |
|
 |
|
the_real_maniac
|
|
| Чет Ное 09, 2006 1:44 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Еее, те такива работи не се забравят лесно  Катя от Мечкюр, от вашата група, завършила е електротехникума.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Ное 09, 2006 1:55 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Аз помислих да не е бил "Цъкито", накрая Пирев нали написа "ремонтираЛ", ама явно съм се объркал  .
|
| Чет Ное 09, 2006 2:03 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|