|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:04 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
trm_only_for_work
Ранг: Минаващ
|

Е мислех само по сериозни теми и в безумни да пиша, но ....
Значи казано:
1.Всеки ЧОВЕК греши !
2.Никой не знае всички , някои може да знае доста, но пак не е много !
3.Вместо 1 час четене, 5 мин разговор с човек решава един и същ проблем ( в сферата на техниката ).
А и в математиката е по-лесно да ти го обясни някои, откоклото да си блъскаш главата, защо е така еди кое си.
не е трудно да се направи компромис, аз мислех да сложа screenshot, но нa вас токлова ли беше трудно да го кажете в едно изречение какво точно и ЕВЕНТУАЛНО ВТОРО ИЗРЕЧЕНИЕ с обяснение защо това е така , което е в първото.
хъх...
А вместо това:
2 противоречиви мнения и ЕДНА "усмивка".
това е никаква помощ, но да се надяваме , че поне с тази идея сте писали ...
даже според в момента обезсърчвате човек, който има желание да направи нещо, ако ще да е и най-голямата глупост някога.
друго "Запрян" защо се наричаш тъп ? това може да ти го каже друг(не че значи че е прав), но сам да си го каже е наистина тъпо, дотук не знам човек който да се е оценил правилно себе си или ще е критичен или ще е самонадеян.
аз мисля че спадам към кат1, като гледам и ти.
едит: един от първите ми пробелми с pic16 беше , че wreg Не може да се оперира Bitwise, а аз съм чел и пречитал datasheets, applications и книга "(жълтата , става за начало, ако не друго, та )... не знам и питам защо не ми работи кода и някои ми каза в едно изречение : в 16-та серия еди какво си.
Вярно каза май не си чел datasheet-a< но грешеше много  Но поне ми каза проблема.
//а аз усетих че wreg Не се подава на Bitwise операции , но си мислех че може и че имам грешка в кода  и 1 ден си блъскам главата в стената или бяха 2.
_________________ @HCL: "Авторьт не поема отговорност в случай на некоректна или непьлна информация. "
(1)всеки има право на мнение, но това не означава че всеки е прав
(3)не сте длъжен да сте съгласен с неговото мнение.
Защо трябва да Ви се напомня ?
|
| Чет Яну 25, 2007 9:32 pm |
|
 |
|
velio
Ранг: Форумен бог
|
1. trm_only_for_work, от всичкото дето го написа смяташ ли че имаше полза?
2. Syrius-B го е обяснил с едно изречение.
Просто някой трябва да си размърда мозъка и да го разтълкува. Не може все наготово. И на мен никой не ми дава наготово.
В крайна сметка личат липса на елементарни познания за работата на кварцов генератор с лог елемент. Не можеш да свържеш кварца накъсо и да очакваш да работи....
По темата - ТМР0 не работи по този начин. Не можеш да вържеш кварц там. Можеш да сложиш външен генератор с кварц, но това не те спасява от кварца който трябва да сложиш на OSC пиновете. Той е задължителен ако искаш да работи процесора.
И не на последно място - документация, документация, документация!
|
| Пет Яну 26, 2007 11:24 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
tmr_only_for_works и/или the_real_maniac от около седмица почна старата песен на нов глас - спам, спам и пак спам
Дали е възможно да се качи спамерски филтър на сървъра ? В профайла си задаваш кои потребители са спамъри и като се логнеш не виждаш постовете им.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Яну 26, 2007 4:10 pm |
|
 |
|
valioman
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 5:07 pm Мнения: 813 Местоположение: Сливен
|
Е това е най-добрата идея от месеци насам. 
|
| Пет Яну 26, 2007 4:25 pm |
|
 |
|
trm_only_for_work
|
получи се двоен пост.
_________________ @HCL: "Авторьт не поема отговорност в случай на некоректна или непьлна информация. "
|
| Пет Яну 26, 2007 5:01 pm |
|
 |
|
trm_only_for_work
|
Отворко "С" щанга покажи ми спама ?
Цъкаш на профилчето - покажи всички мнения на потребителя и ми го покажи.
Айде аргументирай се и ако забелязвате
НЕ АЗ ОСПАМИХ ТЕМАТА, А ВИЕ
--
Имаше ползва от това, което написах, защото човека който зададе въпроса ще разбере, че не е направил грешка като е питал ! / по негови думи е отдлеил няколко часа да търси + да се бори сам, човека заслужава помощ, а не СПАМ от хора "с" щанги... де*а българщината -"дай да се *** в/у ... чистото ".
после аз съм бил спамил ? хъх,смешни постове, без доводи.
|
| Пет Яну 26, 2007 5:02 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|

Не ти се схваща почти нищо от постовете, дори и след няколко препрочитания, няма идея, няма подредени мисли, думи хвърлени на вятъра, с хиляди емоции, препинателни, тирета, точки, запетаи, 1-во, 2-ро, 3-то, даже и когато си номерираш мислите, пак се получава пълна каша. Прочитането на твой пост си е като наказание.
Вземи някоя читанка по българска граматика и започни да четеш как се съставят правилно оформени и подредени изречения, от какво се състои съставното изречение, къде е мястото на подлога и сказуемото, наречие и т.н. , после почни да си разписваш мислите в една тетрадка, след седмица ги препрочитай и коригирай грешките и само след месец никой няма ти прави вече забележка.
Проблем с неподредените ти мисли го забелязват почти всички от форума и доста често по един или друг начин ти подмятат или намекват да вземеш да се коригираш, обаче ти не вземаш поука, ами всеки път се репчиш като петел на бунище. Помисли малко какво искам да ти кажа, ако не ме разбираш, това вече е лошо, защото и на патагонски да ти го кажа, пак няма да вденеш.
Ако искаш, да пуснем една анкета в Общи приказки, кой смята твоите мнения за спам и защо, и ще получиш ясна представа за какво иде реч.
А щом имаш желание да ми подържиш щангата, няма проблем, кажи къде и кога и ще ти я преотстъпя 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Яну 26, 2007 6:58 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
trm_only_for_work - сори, ама от няколко дена се каня да ти кажа, че пак почна да тормозиш форума. Явно новия ти ник не е само за работа, защото пак взе да пишеш във почти всяка тема. Особено лошо впечатления направи опитите ви с HCL да давате акъл в другата тема за честотата на таймерите, при положение, че и двамата незнаехте точно за какво става въпрос. Ама айде - млади сте - простено ви е  . И наистина не ти се азбира почти нищо от постовете и предполагам, че хората най-много това ги дразни. И е крайно време да спреш да приемаш нещата толкова на вътре и да изписваш по цели фермани заради това.
|
| Пет Яну 26, 2007 7:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|