Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11 мнения ] 
Нещо не е наред в отношението към "новаците". 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Отговори с цитат
Мнение Нещо не е наред в отношението към "новаците".
Мисля че не съм толкова глупав, само защото сам завършил образованието си преди 1989 година.
Но пък съм имал възможноста да видя и да работя неща съотносими с това да ви заведат предприятие със супермодерна
технология на производство с роботи и т. н. знаете ли какво е преди 1990 година да подържаш машини така наречени обработващи
центри за по 2-3 милиона $ японски мазатроли или наричани тогава мазаци. западно германски риоперверк , други подобни, за времето си супер модерни кадето програмата се вкарваше ръчно машината имаше по 90 металорежещи инструменти работеща с точност до микрон а електрониката е наредена зад нея в няколко шкафа все едно че е съблекалня.Като се заложат 6 тела (отливки) и мазатрола ги обработваше без да спира дни наред. Знаете ли че съм писал програми за автоматични стругове на перфолента , а и други такива новаци са правили и по сложни неща(за времето си когато хард 20 Мбт беше непостижима мечта, а да имаш в машината си математически коопроцесор това беше нещо велико).
и сам работил на IBM 486 компютър с цветен монитор тогава струваше около 20 000 лева с доставка от WestGermany колкото един 3 стаен апартамент
, но никой не е виновен че се прецакаха нещата и всичко отиде на старо желязо, и много тогава добри специалисти отидоха на улицата.
Та деца по спокойно го давайте .

Сря Авг 29, 2007 9:53 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Ухаааа - колко много работи си правил. И как така покрай всичките тези велики неща не се научи да пишеш елементарни изречения :D?
Хехехе - има хора тук, дето са ги правили тези неща даже и преди теб - така, че по-спокойно с "децата" 8) .

Сря Авг 29, 2007 10:15 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
И ние пушим Кент, и дъвчим бомбони Тик-Так. Ти мани ма мене, ами кокошките спряха да снасят, при 20 кокошки — яйца от пазара купувам. А тати обеща да ми купи колело, ама друг път. Знаеш ли барт'чед какво отличава човека от животното ?! - Алкохоолааа ....

Сря Авг 29, 2007 10:45 pm
Докладвай
Профил WWW

Отговори с цитат
Мнение 
ЕЕЕЕ когато сам писал много повече на латиница малко ми е трудно да превключвам на фонетична ( не ми е целта в живота ).
А и бързото писане не е наи _ й- добрия начин за правилна граматика и словоред. Но наистина е така , по приятно е да четеш правилен Български.
Но да не съм попаднал на литературна вечеринка .

Сря Авг 29, 2007 11:06 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Ами незнам за вечеринката и приоритетите ти, ама поста ти прилича на душевен торлю-гювеч :).

Сря Авг 29, 2007 11:29 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение 
Бате отпуска сам и имам малко време за губене , така не стават нещата, едно печелиш друго губиш и не знаеш какво ще стане в следващия момент.
Нямам нищо против никой , и лошо не правя на човек , и не преча никуму, просто ми е интересно да си пообщувам с такива хора като вас ( мойте уважения) . Лошото е че вие може да сте ми полезни но аз на вас няма как да помогна, за това нямам лоши чувстава, а да се обидя няма за какво.
От понеделник като ми доиде работа пак бачкане денонощно , за насъщния ,това е важното.
P.S. Koj typak e izmislil nasishtaneto na ferihlorida

Сря Авг 29, 2007 11:52 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение 
Всичко което не може да се ецва е подозрително.

Чет Авг 30, 2007 12:37 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
и от какво толкова не си доволен?

Чет Авг 30, 2007 8:24 am
Докладвай
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Отговори с цитат
Мнение 
За какво конкретно става въпрос в темата. Съчуствие ли търсиш, обидил ли те е някой...?
Да помоля @реконструктор'а да спретне една статистика, дали коша не се пълни най много при пълнолуние :)

Чет Авг 30, 2007 9:44 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Мнение Re: Нещо не е наред в отношението към "новаците".
popo написа:

Едни си отиват, други идват

Ето ти примерно една новина от миналата седмица.

3Com е продадена на група частни азиатски инвеститори. Основана от създателите на Ethernet, също така и най-големия производител на мрежово оборудване, компания правеща милиарди оборот годишно. В крайна сметка се срина.

... и след тях други и т.н.

Пет Окт 05, 2007 2:13 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Няма място за такива теми в Академия, поне раздела да беше уцелил нямаше да бъде метната тук.

Ако си недоволен от нещо във форума, има раздел Администрация, както и Общи Приказки, избери си спрямо тематиката на поста.
Отношението на новаците е спрямо тяхното отношение към останалите, обикновено, когато в един пост преобладават правописните грешки, написан е на латиница, има някакво полупросташко съдържание или се касае до въпрос, дискутиран над 10 пъти във самия форум, то темата идва в този раздел.

Съб Окт 06, 2007 9:34 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 11 мнения ]