Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7 мнения ] 
Нямало пари в бюджета, а? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
това с депутатските заплати само най-плебейските мозъци може да заинтригува. първо, ако не ме лъже паметта, депутатската заплата се изчислява на базата на МРЗ, а не сама за себе си. второ, дори така е по-ниска от заплатата на квалифициран специалист в частния сектор, включително моята. разбира се, като се отчете че депутатите са ненужни, дори това им е много, но това е само мнение на един мракобесник като мене, който редовно прокарва идеи за бесене на еколози, хуманисти и пацифисти. а за вас уважаеми либералчета-народолюбци депутатът трябва да бъде представител на народа, важна фигура заслужаваща повече възнаграждение от плочкаджия или автомонтьор ;) ако това не е така, значи серете на собствените си възгледи, и не заслужавате уважение.
и не на последно място, както отбеляза цецо, за депутатските заплати отиват 40 пъти по-малко пари, отколкото за учителските. аз лично не се тревожа толкова за депутатите, тъй като на фона на толкова ненужни хора (в смисъл заемащи ненужни длъжности), те са последното нещо което ще ме разтревожи.

хаха, сега прочетох коментарите отдолу. :D :lol: :D :lol: искрено ме развеселиха, "до кога ще търпим това братя българи" и подобни. яко пролетарщина :) импотентното безсилие на слабаците винаги ме е кефело! :D :lol: :D

Пет Ное 09, 2007 10:33 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Батка, некой ден ше те набара некой психопат, дето си го напсувал у некой форум и ше те смели от бой. Има такива прецеденти.

Пет Ное 09, 2007 12:52 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Не са на база МРЗ, а на база СРЗ. Което е прецедент за определянето на заплати в БГ :) Почти всичко е вързано за МРЗ, но тяхното не е. Що? Щото така.

Пет Ное 09, 2007 3:09 pm
Докладвай
Профил ICQ
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Реконструктор написа:
Батка, некой ден ше те набара некой психопат, дето си го напсувал у некой форум и ше те смели от бой. Има такива прецеденти.

разбирам ти мисълта батка, но само за протокола аз никого не съм напсувал. макар че моите изказвания се приемат определено по-негативно от псувните, с които хората са свикнали все пак :)

Пет Ное 09, 2007 3:48 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Цецо написа:
Не са на база МРЗ, а на база СРЗ. Което е прецедент за определянето на заплати в БГ :) Почти всичко е вързано за МРЗ, но тяхното не е. Що? Щото така.
ами мене СРЗ ми звучи по-логично. МРЗ е административна измислица, докато СРЗ е някакъв реален показател за доходите на населението.

Пет Ное 09, 2007 3:50 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
zaphod написа:
Реконструктор написа:

разбирам ти мисълта батка, но само за протокола аз никого не съм напсувал. макар че моите изказвания се приемат определено по-негативно от псувните, с които хората са свикнали все пак :)

То някой психопат я те пребие я не те пребие. Но един хубав ползотворен пердах може да отнесеш от някой не съвсем психопат ако продължаваш да ръсиш глупости и злобееш. Ей така като урок за изграждане на характера. За да осъзнаеш че си лайното което на практика си. Осъзнаването на това би ти дало възможност да се промени нещо у теб. Имаш 2 пътя. Единия е да станеш още по голямо лайно и от вонята ти да се дразнят всички и да се наложи да се скриеш нейде далече и перманентно а другия е да вземеш да се очовечаваш по малко и да спреш да вониш. Бих ти предложил втория но в крайна сметка хората са свободни и имаш правото да избереш пътя който ти е по сърце. Макар че в момента е трудно да бъдеш определен като човек.
Може би наистина имаш нужда от един пердах и съзнателно работиш за да си го получиш.

Пет Ное 09, 2007 4:08 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Мнение 
Време е да взема мерки.

Пет Ное 09, 2007 4:36 pm
Докладвай
Профил