|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:09 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
johnity
Ранг: Минаващ
|
 Контролер за асансьор
Някой може ли да ми намери или даде схема и евентуално малко информация за LCC 16 v4.Държа най вече да имам схемата отколкото инф.
Поздрави: Иван Недялков
|
| Сря Май 23, 2012 10:50 am |
|
 |
|
HSB
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 Re: Контролер за асансьор
Имам приятел дето има фирма за асансьори та чат пат му помагам с това ,онова ...брех то там се оказа по секретно и от някои военни схеми да го е*а...поне такова е моето мнение без да съм чак толкова навътре с нещата.
|
| Вто Май 29, 2012 10:01 pm |
|
 |
|
sthx
|
Moите наблюдения са ,че колкото по-малко знае човек, толкова повече крие знанията си.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Вто Май 29, 2012 10:48 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Ами на разните му модерни асансьори има1 контролер горе и 1 в кабината и бутони по етажите които са също с някакво прецесорче,връзката е по КАН – наи обща конфигурация. Та схеми на такова нещо – никакви ,всичко забулено в някаква секретност ..... по каква причина ....нямам идея.
|
| Сря Май 30, 2012 10:30 pm |
|
 |
|
stoyanoff
|
Искаш ли да си малко по-конкретен с това какво точно е LCC 16 v4. Какво точно те интересува по асансьорната схема. Да речем, че съм от бранша. Всеки си има собствени схеми. Мога да помогна ама знам какъв точно е конкретния проблем. Иначе ако производителя е свестен, би трябвало да ти е дал някаква документация за основните неща. Сега как стават нещата на платката и какво е конкретното решение на разработчика, никой няма да ти каже, защото с това хората си вадят хляба. ПП: има фирми, които използват електроника с изключително НЕ юзър френдли интерфайс. Сиреч продават на ниски цени обаче като си купиш само те могат да ти поддържат машината. Ако си попаднал на нещо такова си жив изгорял....
_________________www.elkran.com
|
| Чет Май 31, 2012 9:46 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|