Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
PIC16F84A 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Мнение 
И, защо е за триене? Персонално на теб нещо не ти харесва може би? :?:

Съб Юни 07, 2008 11:18 am
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение 
wolfshark написа:
за триене

Здравей. Нещо много си ядосан, недей така с лошо. Хах. :x Хах и защо да е за триене. 8O Хах много странно мнение, ако не харесваш този вид техника не чети темата. (Аз мисля, че той е от един груг фрум, и от там ми е ядосан. :D :D :D Но както и да е, васе тая. 8) :) ) Аз мисля, че стана много добра дискусия, и то основно благодарение на fan, за което аз много съм му благодарен, а този твоят пост само спами темата, ако нямаш нищ напротив може да го изтриеш. Така да се върнем на темата.

Тествах го отново (естествено пак нетръгна :D ), обаче тези операционни усилватели не ми харесва как работят и какви нива дават (+ това са малко нестабилни), за това реших малко да попроменя схемата. Като остане малко време ще я начертая да я видите. :) Има ли някой желаещ да си прави експерименти с нея да му подаря няколко платки, че на мен ми омръзна. Мисля да се ориентирам към чисто нова разработка, защото онази ми се струва загуба на време. Както казват хората ако не тръгне от първите няколко пъти, изобщо няма да тръгне. В случая май точно това се очертава. За това ще разработя чисто нова схема. Не руска, а по моя идея. :wink: :) и мисля да е на синусоида, примерно със PIC18 серията. Като я направя ще я видите.

А сетих се да ви попитам, имате ли някакви схеми на такива UPS-i, примерно на ARTRONIC ART 600 или на ART 1000, или APC, може и други цифрови. Интересувам се как правят делителите, с който мерят батерията и изходното напрежение, за да взема една две идеи и да ги съчетая с мойте, и това което съм намислил. Моля ако някой има или е срещал някакви такива схеми да пише тук, на ji4kajiata1@abv.bg или на Skype: Gigavolt_501, аз търсих в Google, но не намирих.
P.S. - като се замисля със PIC18 може и дисплей да се сложи, ще стане яко.

Искам отново да благодаря на всички който се включиха и спецялно на Fan. :wink: :) Ще имаш ли път насам, или към Казанлък тази Събота на 14.06.08 ще се проведе националното изложение на радиолюбителите, бирата е от мене. :idea: :!: :partyman: :)

Вто Юни 10, 2008 2:47 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3