Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Избор на подходящ PIC програматор за начинаещи 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Аз пък много се чудя, как човек дето е решил да се занимава с подобни неща му се свидят 100лв. за тул който при пиковете е общо взето класика.

100лв. струват цигарите на умерен пушач на месец. 100лв. е бензина на колата на средния шоп.

Абе що не сме преди 10-15 години когато подобен тул струваше 1 ГОДИШНА инженерна заплата в БГ, да ви питам тогава.....

Ако човек има достатъчно мерак - да си го сглоби сам. Иначе да киха 100лв. и да работи.

Щото да се купуват безмислици като JDM и прочие малоумщини.....

Пон Фев 15, 2010 11:26 am
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение 
Цитат:
Аз пък много се чудя, как човек дето е решил да се занимава с подобни неща му се свидят 100лв. за тул който при пиковете е общо взето класика.

100лв. струват цигарите на умерен пушач на месец. 100лв. е бензина на колата на средния шоп.

Абе що не сме преди 10-15 години когато подобен тул струваше 1 ГОДИШНА инженерна заплата в БГ, да ви питам тогава.....

Ако човек има достатъчно мерак - да си го сглоби сам. Иначе да киха 100лв. и да работи.

Щото да се купуват безмислици като JDM и прочие малоумщини.....

Абсолютно за горното изказване.Ако не Ви се свиди някой лев може да си купите и PicKit3 - препоръчвам го.А ако искате да спестите малко - тези програматори ги има и без развойната платка.
Относно Сириус - като идея е добре,предлагат доста работи но... качеството е на светлинни години от това което трябва да бъде :evil: . Платките им стават само за ученически проекти. Ако човек ръчно си пробива отворите мисля ,че биха били по добре и точно разположени :D . Да не говорим , че когато се предлага двуслойна платка, би било ДОБРЕ ДА СЕ СПОМЕНЕ в описанието /в страничката/ ,че НЯМА МЕТАЛИЗАЦИЯ и че трябва да се запоява и от двете страни :axe:.
Разбира се това си е лично мое мнение :wink: и ако някой не ми вярва може да провери сам.

Пон Фев 15, 2010 10:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2