|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 11:58 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Koleto
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Vankata,
Имам чувстовото, че човека не иска да си реши проблема... Негов си проблем... На сила хубост не става... Ако се зачетеш в постовете ще видиш, че му вадихме с ченгел думите от устата да си каже какъв точно му е проблема... Мисля, че му дадохме идея за най-лесното решение... Още повече, че бях готов да му помогна да си възстанови порта на ноутбука... Ама... явно не му се ще... Е това не мога да го разбера... Имаш проблем... питаш... дават ти идея за лесно решаване на проблема... Ама не... Е кво сега? Да хвана и да му запоя аз МАХ-а и IrDa модула ли... Както и да е... Може и аз да съм крив нещо....
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Сря Дек 26, 2007 8:31 pm |
|
 |
|
bigor
Ранг: Минаващ
|
Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат по един или друг начин .Съжелявам за не точните ми обяснения ,без да се оправдавам ,но мислех да не ви занимавам с излишна бля бля информация .Доколкото за проблема ми едва вчера ми остана време да го реша с МАХ-а и IrDa .
Отново ви благодаря и ако може ме извинете.
|
| Сря Яну 02, 2008 10:54 am |
|
|