Субуфер Creative s750 pod controller
Здравейте, попадна ми един субуфер Creative GIGAWORK s750 на които му липсва pod controllera. Без него системата не може да се включи и не работи. Потърсих нещо втора употреба но не успях да намеря на причина цена такова управление. Случайно попаднах на тези тема в този сайт
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1125586.html на изработване на такъв тип контролер за подобен субуфер на Creative модел MEGAWORKS 550. Управлението е почти сходно с модела S750, като прави изключение, че на пин 8 не е маса а е 12v. и вътре има още един M62420SP тъй като системата е 7.1 канала. По описания начин като се даде на късо 6 пин към маса не се включва, а принудително като се включи релето крайните стъпала работят. Молбата ми е ако някой има регистрация и права в този сайт да свали hex файла с приложената документация за изработването на контролера за да се пробвам с него дали ще успея да го подкарам да работи. Пробвах да се регистрирам но не ми дава права за сваляне на проекта. По принцип ми трябва да работи само субуфер, без сателитните колонки. Благодаря предварително.