|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 3:39 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
papagal5
Ранг: Минаващ
|
 Проблем с CY7C4713
Здравейте!Преди наколко дни закупих програматор за DSP.Нарекли са го Programming accelerator adapter.Производство е на ON Semiconductors.Направен е с USB микроконтролер CY7C64713 производство на Cypress.При включване в компютъра не бе разпознат като устройство.Към него не ми дадоха нищо,нито описание,нито драйвери.След като инсталирах софтуер за програмиране на слухови апарати,програматора си намери някакъв драйвер и лампичката му светна.Осъществи ми контакт със слуховия апарат но частичен в едната посока.Програмата ми е доста стара!Мислех,че ми трябва драйвер и се обадих във фирмата да ми дадат линк.Отговори ми някакъв инжинер по дизайн,който ми обясни,че ако ползувам техния софтуер програматора ще си дръпне нужния му драйвер и няма да имам проблеми!На кутийката на програматора пише-да не се включва преди да се инсталира софтуер на компютъра.Сега проблема ми е откъде да си намерия нужния драйвер който да кача в моята програма.Търсих,но явно познанията са ми недостатъчни.Не мога да ползувам тяхната програма защото дори не ме допускат да се регистрирам в сайта за теглене.Ако някой има идея да помогне.Благодаря!
|
| Вто Авг 14, 2012 6:34 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 1 мнение ] |
|