Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Апр 18, 2025 5:38 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
maiden
|
 Psoc Creator
Здравейте, опитвам се да навлезна малко в дебрите на Cypress, колкото да вдъхна живот на един стар проект. Не ми е много ясна концепцията със тези визуални страници в Top design. Когато е активирана страницата с CAN се компилира успешно проекта Но когато се опитвам да я направя disable, защото can не ми трябва вече, при компилиране ми дава Unable to pack the design into 24 udb...
Някой ако случайно знае как мога да го заобиколя това и да компилирам успешно ще ми е от полза. Благодаря
пс: май май ще трябва да попрочета за digital placement на psoc
|
Вто Яну 28, 2025 10:13 am |
|
 |
iss
Ранг: Ориентиран
|
 Re: Psoc Creator
След като не ти трябва, ако я изтриеш, какво се случва?
|
Вто Яну 28, 2025 12:30 pm |
|
 |
maiden
|
Мерси, не ми беше хрумнало направо да изтрия страницата. Изтрих я, изтрих и всичко свързано с can като функции, пиновете са деинициализирани, но пак излиза същата грешка. Ще го мъча, все отнякъде ще излезе заека. Нямаше да се занимавам ако използвания psoc5 не беше 25 евро, а има подобни по 10 евро, които биха свършили работа. Но явно няма да е толкова лесна замяната.
|
Сря Яну 29, 2025 7:31 am |
|
 |
maiden
|
стана, компилира се, трябваше да изтрия още неща по страниците, дето не използвам. Явно не е имало достатъчно UDB ресурси, защото бяха на 91%. Като изтрих неща и падна на 85 и се компилира. Якото на тоз psoc creator е че сменяш процесора от 68 qfn на 100 lqfp, дори друга серия и автоматично реасайнва пиновете от проекта на новите си места автоматично без да се налага да правиш нищо.
|
Вто Фев 04, 2025 11:48 am |
|
 |
RM
Ранг: Почетен член
|
Ако имаш малко време и желание !!! Дай ми малко инфо как се заключват тези контролери, или ако знаеш за по старите 8 битови PSoC (ISSP protocol) примерно 21х34 фамилията. Имам наличен MiniProg1, заключените (без KILL) коректно ми казва че са заключени. Като ги изтрия вече се четат ... (само нули !!!)Но не виждам в самия програматор опция за заключване, набързо прегледах достъпната информация, но не намерих нищо.
_________________ Вниманиене съмвишист....ИЙ.
|
Съб Мар 15, 2025 5:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|