Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Не виждам всичките си променливи в Watch? (продължение) 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Мнение Не виждам всичките си променливи в Watch? (продължение)
Голяма каша се получава със злополучния ми проект - може би защото е първи.
Последно не виждам всички променливи които съм декларирал в watch-a.
Работя с С30 и пик24ф. Преди малко се оказа че зададена константа в процеса на работа се изменя както
си поиска(на СИМ работи коректно ама при дебъг с ИСД2 не) но след като прочетох във форума
я дефайнах и проблема се оправи. Сега обаче ме притеснява че след
като не виждам променливите си програмата изобщо не стига до там където са декларирани

Оказва се че цялата работа с пиковете е крайно бъгава. Ресетнах МПЛАБ-а ръчках тук там и хоп
променливите изгряха. Може и аз да съм завъдил полтъргайст както беше писал някой в предишна тема
но и средата и контролера се държат ненормално и без всякаква повтаряемост.
Единия крак на пика нещо не държи ниво - не разбрах защо в резултат един път изпълнява нещо друг път не.
При инициализацията съм забранил аналогови входове джей тагове и т.н. ама тва е преместих входа на дисплея на друг крак и взе че тръгна. Това е супер обаче изпълнява извеждането на стринга на екрана преди да
съм стигнал до него (чрез хардуерния дебъгер). Включвах изключвах оптимизации ама па така. Тръгне ли дисплея и вади съобщението преди да съм го написал дет се вика. Като стигна до момента на извеждането по програма си го изписва пак но първоначалното ме притеснява. Дайте съвет че вече и жената почна да се изнервя

Нед Окт 28, 2007 1:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ]