Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Митница и компилатори 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Дойде :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Почти се бях отчаял :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Дотук дължа едно четвъртито шише в кутийка. Натам ще видим.

Пет Авг 03, 2007 12:24 pm
Профил
Аватар

Мнение 
3aek написа:
така е като хората които са по митниците нямат понятие какво правят

Имат си перфектно понятие какво правят - просто знаят кога да го направят - с цел да прецакт някого.
Особенно сръбските тъпанари с удоволствие го правят !

Съб Авг 04, 2007 3:32 pm
Профил
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение 
Аз лично си го плучих моя по пощата и не съм ходил по митници изобщо...

EDDIESoft

Пет Сеп 21, 2007 3:03 pm
Профил ICQ

Мнение 
eddiesoft написа:
Аз лично си го плучих моя по пощата и не съм ходил по митници изобщо...
EDDIESoft

Да има някоя добра душа да ме светне как става по пощата :roll: Без митници. С PICFlash2 много внимавам, ама като нищо може и да го опукам, а тази платформа за мен си е много удобна. До тук 40 страници програма, че и работи. Без нея зор ще видя.

Пет Сеп 21, 2007 8:03 pm
Профил
Аватар

Мнение 
При мен нямаше никаква "гяволия". просто си го платих с кредитна карта и в забележката писах да ми го пратят по пощата. Нищо друго...

EDDIESoft

Съб Сеп 22, 2007 10:29 am
Профил ICQ

Мнение 
Добре де. Питам конкретно. Къде го получи и откъде дойде ? Ако си в в Сърбия много ясно, че така ще стане. Ако си в България и е дошъл от Сърбия направо уби рибата.

Съб Сеп 22, 2007 12:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
sorry , че отговарям чак сега, но на 25 септември претърпях ПТП (удари ме един таксиджия :evil: маменцето му...) и до сега още съм на легло, така, че нистина не е имало проблем с доставката. нищо не сам правил. отидох и си го взех от пощенския клон в Плевен (а не в Сърбия).

EDDIESoft

Вто Апр 01, 2008 7:56 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение Случайно се зачетох..
Ама аз съм пращал до БГ (и не само) какви ли не CD или DVD. Вътре можеше да са записани и най-секретните планове на Пентагона. Никога не бяха проверявани - питал съм получателя от чисто любопитство.
Другия път да ти пратят дисковете в елементарна опаковка и отделно документацията. Пък и USB може :)

Това го пиша защото днес изгледах подробно предаване за срастването на мафията с държавата а вчера в БГ посолството си платих по 15евро/подпис и на всичко отгоре ми се скараха, че ги карам да работят :)

Шибай държвата и управниците й!

eddiesoft , да се оправиш бързо, де!

EDIT: пиша го така за да не цапам излишно.
За plameniv отдолу: отивам до местната поща, понякога (рядко) при по-обемисто ме карат да го преопаковам намясто за да видят какво слагам, пиша получател-подател и нищо друго. С куриери не съм се занимавал, просто доплащам за по-... поръчка за да не пристигне след месеци. Кутийките на дисковете са залепени с етикетчета за цена - не се отлепват без да ги скъсаш...
А иначе: тук нарк..иците се разпространяват като багаж без пътник в багажника на автобус, т.е. най-удобния, евтин и бърз начин :D

Последна промяна bongo-bongo на Съб Май 03, 2008 8:54 pm, променена общо 1 път

Съб Апр 05, 2008 8:41 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Случайно се зачетох..
bongo-bongo написа:
Ама аз съм пращал до БГ (и не само) какви ли не CD или DVD. Вътре можеше да са записани и най-секретните планове на Пентагона. Никога не бяха проверявани - питал съм получателя от чисто любопитство.
Другия път да ти пратят дисковете в елементарна опаковка и отделно документацията. Пък и USB може :)

Това го пиша защото днес изгледах подробно предаване за срастването на мафията с държавата а вчера в БГ посолството си платих по 15евро/подпис и на всичко отгоре ми се скараха, че ги карам да работят :)

Шибай държвата и управниците й!

eddiesoft , да се оправиш бързо, де!

Сигурно като си ги пращал си написал gift или toy, и после си се чудил какво е това дето си попълнил или пък са те питали да го попълнят вместо теб ако не си знаел как да го напишеш :D
Така че номера е изпращача да го прати без фактура като частно лице и да пише toy или gift , тези неща не се проверяват за мито и такси към където и да е !
Иначе всичко за към тук се отваря и се души първо от машина, ама на нея вяра нямат че после и от куче и редовно намират по нещо което не бива да влиза в страната :roll:

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !

Пон Апр 07, 2008 12:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3