Малко офтопик, но сега се сещам за една случка, която е много показателна. Става въпрос за реклама на C компилатора на IAR за PIC12 - намислили от BMW да използват един от тези PIC-ве за следене на заряда на акумулатора, направили си те поръчките (сигурно за стотици хиляди чипове) и като се почнало едно писане на програми и установили, че не им достига 20% програмна памет - и се обърнали към IAR да им направят компилатор, който да оптимизира кода по-добре за да се съберат феновете в чипа. И IAR-ците взели, че се справили и спасили положението - след това 1 година се ракламираха на гърба на BMW и постоянно повтаряха, колко са велики. Та така - не си само ти с лошо планиране и проект-мениджмънт

.
ПП. А аз винаги съм се заканвал, че еди си кой проект ми е последния с PIC, ама какво да правиш като все изкача някой клиент дето много държи на тия велики процесори. И сега вече цяла седмица една 18-ка и милия MPLab+C18 така ми късат нервичките, че повече няма накъде. Но вече или ще сложа точка при използването на нещо създадено от тая велика фирма, или ако се появи някой, който неможе да диша ако джаджата му не е с PIC ще му праскам цената по 3, пък той ако иска.