Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Новият Proton Dev Suite 
Автор Съобщение
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение Новият Proton Dev Suite
Видяхте ли новият Протон.
Доста добра работа са свършили. Новият продукт е дело на Crownhill, Labcenter & Mecanique.
В IDE-то са интегрирали Proteus и можеш да симулираш адски удобно. Пишеш програмата и вместо да натиснеш Compile and program даваш Compile and simulate и влизаш във виртуалния КИТ на Proteus.
Освен това имат много як съпорт. Ако нещо закъсаш със симулациите можеш да получиш помощ направо от Iain(единия от разработчиците на Proteus). Праща примерни схеми, дава идеи.
За компилатора пък, помощ указва Les (разработчика), но по-рядко :)
Много се кефя на тази фирма, такъв съпорт не съм виждал никъде. Жалко, че няма пиратска версия на компилатора. Върви с USB ключ. Замислям се да събера $400 и да си го купя.

Съб Ное 13, 2004 3:41 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Хм, не съм го иждал това, а то .... няма пиратска версия засега, ще се появи сигурно. Я дай линк а погледна

Съб Ное 13, 2004 5:28 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Бе я ме открехнете кво може човек да сътвори с тва? До колкото разбирам е симулатор некъв. Тоя протеус май процесори симулираше.Ама с какво е по добро от процесор, платка плюс ситема за дебъгване в реално време? Щото той софтуера е нещото което винаги става (зор, пот ама става). Ама хардуера - не е ли на желязо, кво да му симулирам?

Пон Ное 15, 2004 11:02 am
Профил ICQ
Мнение 
Àìè äîñòà áúðçî ñå ðàáîòè áå, ïðèìåðíî èìàø íÿêàêâî ó-âî, ïóñíåø ìó ïëàòêàòà äà ÿ ïðàâÿò àìà 3 äåíà êàêâîïðàâèø, ñåäèø è÷àêàø .. à òàêà ñè ïèøåø ñèìóëèðàø ...  çàâèñèìîñò îò ñõåìàòà îêîëî ïðîöåñîðà ïðîòåóñà ìîæå äà ñèìóëèðà äîñòà íåùà ïî÷òè â ðåàëíî âðåìå, àêî èìà ìíîãî àíàëîãîâà ÷àñò ñå ôëåãìè íî èíà÷å å áúðç, ìîæå äà ñèìóëèðàø ïî÷òè öÿëîòî óñòðîéñòâî, è òêà äîêàòî òè äîéäå ïëòêòà òè ñè îòðàáîòèë äîñòà îò íåùàòà çà êîèòî õàðäóåðà ñè òðÿáâà... ïîçëâàì ãîïîñòîÿííî, äîñòà ñúêðàùàâà ðàáîòàòà, àç îáèêíîâåííî òåñòâàì ñàìî ìîäóëè îò ïðîãðàìàòà íî è òîâà å íàïúëíîäîñòàòú÷íî, ïîñëå àêî äà ðå÷åì ïðàâèø íÿêàêâà ñåðèéíà êúì ïàðàëåëíáà êîìóíèêàöèÿ, à è äîðè ñàìîñåðèéíà â ïðîòåóñà ãî ïóñêàø è âèæäàø íàèñòèíà êàê ñà òè ïðåäàäåíèòå áèòîâå, áàéòîâå è ò.í. èíà÷å òðÿíâà äà èìàø öåôðîâ àíàëèçàòîð, àéäå çà ñåðèéíàòà ulogic âúðøè íÿêàêâà ðàáîòà àìà ....

Пон Ное 15, 2004 11:07 am
Аватар

Мнение 
Ей бати, къф кеф - да си дадеш платката и да се чудиш кво да праиш. Бати а аз бунака - 3-4 проекта на куп. И като ми паднат сичките платки едновременно, ела гледай сеир. Верно се чудя кво да правя. Кое да прасна първо с теслата. А симулатор на тежки метални инструменти имате ли? Да не батисвам желязото в изблик на нежни чуства.

Пон Ное 15, 2004 11:17 am
Профил ICQ

Мнение 
Ами solid works ... но не знам до колко вярно симулира удар с тесла по монитор ...:D ..... мда .. програмката върши много добра работа .... хех .. друго си е с нея :)

Пон Ное 15, 2004 11:21 am
Профил
Аватар

Мнение 
Въпросният ГОСТ, който 3 дена чака да му направят платките е щастливец. На мен ми ги правят за един ден, ама полярен. :cry:

Пон Ное 15, 2004 12:14 pm
Профил ICQ

Мнение 
Аз съм госта бе ... ама не видях че ме е логаутнало ... а сега и друго се появи ... трябва изрично да натискам рефреш иначе не вади новите мнения .. ама не ще да е от браузера май .. да не са се объркали курабиите ????
А за платките ... ами зависи как ги поръчаш, микрон не са супер добри но се справят, а и аз всъщност не знам къде ги рпавят всички, имаме си човек който му даваме файла и той носи платки, като му кажеп 2 дена, два дена, като му кажеш нормално отива седмица, а къде се правят не знам, микрон и тея на искърско със сигурност, може би и други, ние правим по 5-6 хил платки месечно ....

Пон Ное 15, 2004 12:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8 мнения ]