3D изображение (триизмерно три измерно)
Здравейте на всички и ЧНГ
Здраве, а успехите ще ги направим
1. Помня че някои беше !Споменал! (споменал!), че е разработвал някаква система за създавне на 3д изображение

, но не помня кой беше.
2.Търсачката:
жалко, но факт
<4 - не работи
3D ->
триизмерно -> не върна желаният отговор.
и в краен факт не помогна.
3. Имам нужда от малко ... може би

теоритична помощ по въпроса, т.е нещо като насока към кое да се оритнирам , за да разбера нчина на изграждане -> алгоритъма на едно 3д изображение на база 2д такова или генериране изцяло на ново изображение без никаква основа (въпреки че сигурно в алгоритъма има някаква основа като при CRC има FF... и т.н, нали груба аналогия).
пп: има вероятно и да не беше в този форум човека, за който се сещам, но все някои ще знае нещо
====
Няма как да не засегна темата с това, което казах че не смятам да пиша от друг ник, освен от моя , но работата изисква жертви, хубаво че поне са по-малки от тези, които изисква любовта
Към РЕК -> *** пратих ти питане "Ще ми отблокираш ли прякора , защото имам какво да питам (преди месец)?"
Ти нито върна отговор, нито стон, нито нищо.
Извод .... ехх сетих се. Народа е казал "Мъдрият отстъпва".
И не се правя на мъдър, то ако ти напира толкова от вътре да се заяждаш го правиш, мене хич не ми е до чешане на езика.
Та на кратко. Да не върнеш едно протсо да/не , не искам , не мога или просто 'ч' , което пак е отговор , значи наистина имаМЕ голяма разлика в начина на мислене, но не знам в чия полза.
Нека те успокоя всичко си има + и -.
повече пот емата няма да пиша, защото за мен е ясно какво стана и защо стана, е ДА -> не бях аз виновен, но пак се извиних за да имам мир, но и пак бях баннат хаха и след време нищо не се е променило очеивдно (виж ***).
Как да е, минало - бешело. "Който забравя грешктие си е обречен да ги повтори".
Айде да не казвам мойта грешка, че ще получа още един бан.