Здравейте колеги,имам проблем с програирането на атмега8,та значи записах hex фаила в паметта на мк. и когато влязах да променя кон.битове и когато на тиснах write ми изписа Device missing or unknown device (-24).Исега нито мога да го записвам нито да го чета или трия.Така стана и още с един мк.От каде е проблема,програматора ли ми е збуркан,ползвам на младконструкто универсалния?Моляви помогнете!
По всяка верочтност си ги пуснал да работят на външен осцилатор,не са сасъпани но май ще ти трябва пълна 910-ка или STK 500 и нагоре паралелен програматор.
Аз сам имал такива проблеми ако си включил външен кварц, от нивото на напрежението не би трябвало да ти прави проблем и съвет от мен ако можеш си вземи STK500. Аз преди със самоделки пишех и имах големи ядове но с нормален прог си е песен работата
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл