|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Авг 21, 2026 8:55 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Позлатяване на куплунгова част ....
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
 Позлатяване на куплунгова част ....
Къде си пускате платките с позлатяване? Днес взех едни от микрон, напълно съм разочарован, първо че слагат само 1 um злато, ама това с епреживява, ама това което са сложили ... не знам с каква чистота но не ми харесва. Да не говорим че на 4 от 7 платки качеството не е никак обро, като част от химикалите са попаднали по площадките от което олово-калай поритието е станало с цвета на кадмий. После по някакв апричина са шкурили куплунговата част, резултата е надраскани контакти, съответно същия вид на "златото". Сега се каня да изтържа една да видя какво покритие има всъщност.
Кажете къде праивте позлатяване.
|
| Пет Апр 27, 2007 8:40 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Селектра също предлагат тази услуга но не съм виждал тяхна позлатена платка
|
| Пет Апр 27, 2007 9:43 pm |
|
 |
|
zaphod
|
спс позлатяват също (непробвано), и което ми направи впечатление, дават платките предсрочно - нещо нечувано за микронци.
|
| Пет Апр 27, 2007 11:20 pm |
|
 |
|
asp
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Фев 22, 2006 6:27 pm Мнения: 376 Местоположение: plovdiv
|
Аз съм виждал на Вирус. Добро е до колкото разбирам от поглеждане.
|
| Пет Апр 27, 2007 11:21 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30755 Местоположение: София
|
Ами това и на гледане не изглежда добре, поне не на дневна светлина, на жъл ахалогенова лампа златото по си личи, предполагам жълтия нюанс го подчртава  Абе доста некачествено.
Аз за пробвано питам, трябва да ги видя SPS, а за предсрочното ... платих си го 3 работни дни, пуснат е миналата събота и с мнго зор стана днес за 6 ... ако това са 3 дни ... ама айде
|
| Пет Апр 27, 2007 11:34 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4916 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
аз съм позлатявал ISA платки в SPS - верно 2000г. Но съм доволен много(досега няма проблеми с покритието )
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Нед Апр 29, 2007 12:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|