Микровълновата освен за готвене на пуканки май за друго "готвено" не става. Обаче за претопляне е просто незаменима. НАй-вече заради таймера, особено за готвачи като мен с основни специалитети - "овъглен боб на котлон" и "препечено в тенджера под налягане".
А понякога ме изненадва и някоя забравена манджа в микровълновата - претоплена но без консумация.
Затова на микровълновата първо й гледам таймера да е удобен за настройка, щото има някои китайчета ,дето трябва да си програмист ,че да въведеш времето.
А оносно ремонта - да се провери дали вентилатора се върти нормално, щото преди години една нова самсунг ми спря на втория месец. Оказа се някаква изолационна лепенка отвътре се отлепила и запречила вентилатора. Но явно термозащитата си е сработила, защото после си тръгна и досега си работи.