|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:57 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
VeskoT
|
 Positive 20
Ìëàäåæè,
íÿêîé ïëàòêè ñ ñïðåèîâåòå Positive 20 îò Êîíðàäà ïðàâèë ëè å ? Èíòåðåñóâà ìå ñ êàêâà ëàìïà, êîëêî âðåìå è íà êàêâî ðàçòîÿíå äà îñâåòÿâàì. Èëè íÿêàêàâ ïðèçíàê ïî êîéòî äà ïîçíàÿ ÷å å ñòàíàëî. Ïðåäïîëàãàì çà ðàçÿæäàíå - ñàìî æåëåçåíòðèõëîðèä íàëè ?
Ïîçäðàâè Âåñêî.
|
| Пет Юли 08, 2005 9:49 am |
|
 |
|
BrainStorm
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пон Юли 04, 2005 11:51 pm Мнения: 651 Местоположение: София
|
Аз, съм правил доста ... около 20'тин и резултатите са доста сносни (виж първата картинка в Микроконтролери Ьардуер -> PHONE-CARD emulators)
За осветяване ползвам една 8W UV, продават ги навсякаде (такива дето слагат в дискотеките)
Осветявам около 2мин. тва нее толкова критично, преди товва ги слагам да съхнат във фурната на 50 градуса за около час ...
Недеи да ги оставяш да съхнат на стаина температура щото се презакват ...
Най трудния момент е проявяването .. в натриева основа (сода каустик), трябва да си много внимателен колко силен го праи разтвора или всичко ще се измие, а пък ако го направиш по слаб после железния трихоплит не стига до платката и става леш....
Абе с малко практика ще се научиш, аз първата платка я повторих 6 пъти докато стане като хората..
Иначе таината е в доброто съотношение на разтворителя, докараш ли го добре може и 0.2мм пътечки да си напраиш ....
_________________ От наше село са види връо, ама от връо се невиди наше село ... що така и я незнам .. ?!?
|
| Пет Юли 08, 2005 2:30 pm |
|
 |
|
Гост
|
Àäàø, çà ñúùèòå ïàðè ãè ïðàâÿò â Ñåëåêòðà - Ïëîâäèâ.
Çà 5 äíè ñà ìè èçïúëíÿâàëè ïîðú÷êà.
Íå çíàì çàùî ñè ðåøèë äà ñå òðîâèø.
|
| Пет Юли 08, 2005 5:30 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
И много качесствено работят там на това отгоре
|
| Пет Юли 08, 2005 5:31 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Аз бях госта.
Платките са с прилично качество и цената е поносима.
За мен това е по-добро от аматьорски изпълнения.
Стига сме се цапали - хората го правят професионално.
Нашата задача е да измислим платката... 
|
| Пет Юли 08, 2005 6:20 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
На мен ми направиха единични броики с 8 мила пътеки и 8 мила клиренс. Станаха без забележки. Вярно че малко им се понамръщиха но перфектно изпълнение.
|
| Пет Юли 08, 2005 6:51 pm |
|
 |
|
BrainStorm
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пон Юли 04, 2005 11:51 pm Мнения: 651 Местоположение: София
|
@VeskoT прави са хората ... няма смисъл да се цапаш... , освем ако нее за нещо просто (където да няма SMDмонтаж)
_________________ От наше село са види връо, ама от връо се невиди наше село ... що така и я незнам .. ?!?
|
| Пет Юли 08, 2005 7:10 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|