|
antyvirusa
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Чет Авг 01, 2013 9:29 pm Мнения: 11 Местоположение: Русе
|
 Разширяване на дейност
Здравейте, Бих желал да разширя дейността на малкия ни семеен бизнес. Аз се занимавам с embedded програмиране и дизайн на печатни платки. Откъм фърмуер съм работил основно с Microchip 8 битови микроконтролери, ESP8266, ESP32, като съм имал единични допири до доста производители. Откъм проектиране и дизайн на печатни платки съм работил с повече производители. Предимно цифрова схемотехника. За мои изделия съм правил и компютърни приложения, както и уеб сървъри. Съпругата ми се занимава с насищане на конвенционални елементи, подготовка, кабелна конфекция, опаковане. Аз правя функционален тест на изделията, ако е необходимо.
Имаме малко производствено помещение/ офис с необходима апаратура, както за насищане на конвенционални елементи, така и за кабелна конфекция.
Вероятно има много неща, които мога да напиша, но това е основното, което описва най-мащабно нашата дейност – от идея до изделие.
При проява на интерес от Ваша страна, това е телефонният ми номер – 0883494883. Намираме се в Русенска област.
С пожелание за Весел Великден!
Поздрави, Дениз
|
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12094 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Разширяване на дейност
Мога само да препоръчам Дениз - свърши ми работа, когато имах нужда от драйвери за специфичен сензор.
Успех в работата и дано има нови проекти!
|