Някой случайно да знае Енчо Пондев още занимава ли се с тия работи че не съм го ползвал вече няколко години ама скоро май ще ми се наложи. Че ми имаше и проектите едно време.
Точка 1 - аз не съм в шопско така че ми е все едно къде ми ги печатат Точка 2 - много приятно се работи с него. Точка 3 - както каза Дедо - пази ситата, проектите и всичко.
Пет Май 08, 2026 7:53 am
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12763 Местоположение: София
Re: Таурус-93 ?
Точка 1: Въпросът беше към дедо Точка 2: Дедо каза, че пазел филми, чертежи и файлове. И мен ме съмнява да пази сита, защото са трудни за съхранение без да се повредят, и заемат доста място. Точка 3: goto то точка 1.
е, сита никой не пази, скъпо е да се ползват еднократно. филмите вече са проблем. останала е една фабрика в такай за технически филми. всички продават ребрандирани. срок на доставка - друг път, цена - тон нафта на метър. щели да я запазят, но вече ще е на фут.
то и пауса стана по-скъп от филмите. някакъв полимер. а, полимерите, както знаем напоследък, станаха полицентрични - цената е полином с плаващи коефициенти. щото плаването в един конкретен гьол глътнало плувката.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл