Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
И каквото и да ползваме като антивирусна програма, трябва честичко да update-ваме вирус-дефинициите, че иначе колкото и да е добра програмата, има чалъм някой нов вирус да се промъкне. Все още се опитвам да си създам тази дисциплина в къщи. Иначе в офиса IT отдела си има начин да стартира подобни инсталации от разстояние...
а защо не си дрьпнеш AntiVir http://www.free-av.com/ напьлно безплатна, немска антивирусна програма, която според вирусоекспертите в нашата мрежа не отстьпва на комерсиалните и дори е по-добра от Нортана. Аз им вярвам
Пон Яну 09, 2006 12:11 pm
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
Ами до колкото разбрах за извъндомашна употреба не е безплатна.
А да купувам чуждуземски продукти ми е трудно - фактурирането е проблем. За 20 еур просто не си заслужава гърча.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
прав си безплатна е само за "домашна употреба". Току що им званнах, обаче няма как да стане май, нямат представители в БГ...
Пон Яну 09, 2006 1:03 pm
velio
Ранг: Форумен бог
NOD32 май има дистрибутор в БГ.
И се ъпдейтва на няколко часа ако не се лъжа .
Наистина работи много леко. Турил съм една такваз вкъщи на РС дето уж е рутер и работи с Win2K Server (от къв зор, незнам), а пък е AMD на 266MHz .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл