| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30683 Местоположение: София
|
 Re: Бял списък: Фирми и продукти, които са ни харесали
Виж сега, за касовия апарат съм напълно съгласен, и ние не вземаме в брой в ни една от фирмите. За обръщането на внимание, и за 5 лв да продаваш, ако си казал че имаш съпорт, трябва да имаш.
|
| Чет Юли 24, 2014 10:46 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Екстра са си Олимекс.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юли 25, 2014 8:17 am |
|
 |
|
Pif
|
Като не искат в брой ще им платя по банка или през пейпал. Проблема е, че не искат. Отивам на място - не можело. Нямал съм поръчка. Да се прибера до нас, да направя поръчка и тогава да отида. Или сайта им не работи. Звъня да си поръчам платка с наложен платеж и те ми обясняват, че не можели да ми пратят защото не съм си направил поръчка. Казвам им, че сайта не работи. Те проверяват - не работи. Казват ми да се обадя после или утре ако не се е оправил. Никакво желание за съдействие. Тях кво им дреме, че на мен ми трябвала платка. Аз съм на зор. Аз да ги търся. Те пари си имат. Не им трябват. В общуването само вирус са по-зле от тях ама вирус поемат ли поръчка - действат и се интересуват. Докато олимекс не искат изобщо да вземат поръчка. И платките им с бързи процесори са лощо опроводени. Много са си повярвали и се имат за голяма работа. Не ги препоръчвам изобщо.
|
| Пет Юли 25, 2014 9:05 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12763 Местоположение: София
|
Добре де, белият списък, както пише в заглавието на темата е за неща които са ни харесали. Има и черен списък - за обратната ситуация. Последно, препоръчваш ли ги, и ако не, чий го дирят в тоя списък? 
|
| Пет Юли 25, 2014 11:22 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12094 Местоположение: Гьотеборг
|
Интересна фирма за лабораторна техника в Полша http://www.atlas-sollich.pl/index_eng.htm
|
| Чет Мар 17, 2016 2:24 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
|
| Вто Юни 14, 2016 4:43 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12094 Местоположение: Гьотеборг
|
ти всяка позиция отделно ли си поръча, или всички в една пратка?
|
| Пет Юли 22, 2016 5:06 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Полезно, само по снимка никога нямаше да го поръчам, мерси че прие ролята на опитно зайче.
|
| Пет Юли 22, 2016 5:25 pm |
|
 |
|
Grubi
|
denkovi.com, точни са, купувал съм отдавна, имаше някакви банкови дивотии, но се справихме Много полезни щракалки, по всякскви интерфейси. Нищо особено, но е направено и работи както трябва. Сега съм загледал един smartDEN, и ги питах за разни модификации, но още не са отговорили. Може би защото искам твърде много или защото са празници. Някой да го е използвал точно тоя модул http://denkovi.com/smartden-logger-web- ... tal-inputs
|
| Съб Мар 04, 2017 1:05 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Сори за закъснението не бях видял въпроса. Двата бяха обединени в една пратка, и отделно още две пратки.
|
| Пон Мар 06, 2017 9:24 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Nikola, тоз китец май е хлопнал кепенците.
|
| Вто Мар 07, 2017 12:02 am |
|
 |
|
Grubi
|
|
| Вто Апр 25, 2017 10:38 pm |
|
 |
|
Grubi
|
след платки по поръчка, кабели по поръчка... а тук единия затвор прави кабелни форми и пералня.... китайците печелят състезанието според мен... http://dangerousprototypes.com/blog/201 ... lable-now/
|
| Чет Юни 22, 2017 10:58 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Някой пробвал ли ги е тия китайци ? Иначе з акабелни форми ето това не е зле : http://www.electri-cord.com/ Цените им в повечето случаи са доста конкурентни, в повечето защото някои специфични конектори излизат скъпо.
|
| Пет Юни 23, 2017 8:49 am |
|
 |
|
Grubi
|
Не хваля Филипс често, но ми хареса крушка с три нива на яркост, които се сменят при включване/изключване. И се сменят само ако цъкаш през кратко време, иначе си стои същото ниво (ако си го угасил на ниско вечера, сутринта пак е на ниско).
Модела е Scene Switch.
|
| Пон Авг 07, 2017 10:14 am |
|
|