|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:55 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
vgeorgiev
Ранг: Новодошъл
|
 Задание за проект
Здравейте,
Имам нужда някой да изработи проект на печатна платка, да осигури изработването и настищането и. Става дума за редизайн на съществуваща платка. По-долу на снимките се вижда как изглежда устройството сега. Искам платката да стане с размерите на дисплея, за да стане цялото това нещо по-компактно и да няма кабели между дисплея и основната платка.
Платката има една Атмега328, кварц, кондерите покрай кварца, регулатор на напрежение, два транзистора, два диода, няколко резистора.
Целта ми е да получа готови платки, на които само да им програмирам Атмела и да зпоя дисплея.
Ако има желаещи, нека ми пишат на ЛС за повече детайли и да предложат цена за единична бройка. Количеството не е голямо. Около 20-30 броя ако готовия продукт е наситена платка.
|
| Пон Май 28, 2018 11:51 am |
|
 |
|
vladstaff
Ранг: Минаващ
|
 Re: Задание за проект
Здравейте казвам се Владимир и бих искал да се заема с проектирането на платката с атмегата. Имате ли схема или трябва да се изкопира от прототипа?
|
| Пон Май 28, 2018 6:33 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|