Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
LabView курс 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение LabView курс
Двоумя се. От една страна би било полезна точка в трудовата характеристика. От друга страна - на мен никога не ми е трябвало (засега). Но пък си е курс на български, предполагам, че като видят колко е нисък интереса, втори опит няма да има. Та кой е...л, е...л, кака се омъжи. :)

Питах някой колега, неще ли да се импрувне малко, можех би щях да убедя шефовете да отпуснат някой лев.... тотална незаинтересованост :(. Много ме е яд в такива случаи.

Нищо де, може на някой да му е полезно, та затова го пускам и тука.

Прикачени файлове:
Pokana za LabVIEW class.pdf [162.9 KiB]
259 пъти

Пон Апр 23, 2007 6:51 pm
Профил ICQ
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Цената не е никак малка, ползата почти никаква. Има туториали които вършат по-добра работа за хората с акъл. За хората без акъл - "курс им не требе". Тоя продукт е полезен ако ще правиш много инструментейшън - измерване и обработка на данни. Въпреки че е мега юзър не приятен ако имаш време в излишък може да си пуснеш 2-3 туториала.
На тези цени не виждам кой ще отиде. По-полезно би било NI да ръннат някой курс на EW примерно - по би имало ефект и интерес.

Пон Апр 23, 2007 7:24 pm
Профил
Аватар

Мнение 
и аз си мисля че инж. Тасков няма да може да си изплати и билета от Austin до София :)

Пон Апр 23, 2007 8:59 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аз бих отишъл - ако ми трябваше непосредствено. Пък и цената си е съвсем нормална за световните стандарти (друг е въпроса за БГ). Аз понеже съм си тъп, нямам нищо против да се разделям с пари, срещу някой да ми налива информация наготово. :)

Ама в момента не ми трябва. Други работи ми трябват, ама в БГ курсове нема, а да ходиш по чужбинско си иска много повече финанси, че и 2-3 дена път да отделиш.... :)

Вто Апр 24, 2007 4:22 pm
Профил ICQ
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение 
Значи аз мога да Ви кажа че такива курсове е имало и преди, е верно лектора не е бил от НИ, но цените са били разумни и също така са давали поне основите на езика,а едва ли този лектор ще може да ви научи за толкова бързо на нещо.

Сря Май 09, 2007 12:12 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]