hkinventory.com - някой (най-вече дедото) да даде мнение?
http://www.hkinventory.com/public/Offer ... ds=&crit3=
Ей го какво ми предлага за един чип дето отдавна не се прави. Толкова много налични - възможно ли
е да са реални? Възможно ли е някои да са реални? Предположенията ми блуждаят между 0 реални и
всички реални, т.е. нямам идея какво да мисля.
Наскоро търсех едни релета, дето ги купувах през Бюрклин ( в крайна сметка пак оттам ги купих, очовечили
са се значително). Имах наивността да поискам "quote" и получих толкова много конкретни за това, че
и несвързани спамове, че не ми мина и през ум да опитвам да купувам от някого там. Инак цените
изглеждаха разумно, по-ниски от тия в Бюрклин но не пъти, е, най-много два пъти. Ама те и ако са измамници
ще знаят какво правят така че и това не е инфо. Даже малко след като пуснах получих две телефонни обаждания,
в 3 AM (тъкмо си бях легнал...) и после не помня кога, китайки се опитваха да ми угодят та белким купя.
Та питането ми е за някакви по-проверени и базирани на други контакти впечатления, пазаруването
оттам въобще смислено ли е да се слага в сметките въобще? С китайските платкаджии, дето съм работил,
съм нямал проблеми, всъщност са били най-лесни за разбиране с тях. От DX като съм купувал също
е било ОК. Ама от такива на някаква китайска борса... предполагам в някакъв момент ще направя
пионерски опит де, ама дотогава опитвам да науча малко повече.