|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:22 am
съвсем скапан форум...хвбг
| Автор |
Съобщение |
|
Private
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Базата данни и структурата на форума се поддържа от няколко души, за които това не е основна/единствена, а допълнителна работа. Имат и други неща за вършене, пък и това не е задача от сорта "кОпане на канал", да се съберат 1000 интелектуалци като теб и за един следобед с лопатите - готово. Ей сега ще умра, само да си допиша поста.
Ти си един от най-тежките ми казуси.
Ангажирах разузнаванията на четири държави, за да те проследя - ДС, ЦРУ, Мосад и МИ-5.
Стотици часове труд на елитни агенти, работещи на територията на три континента.
Не беше лесно, но се справихме и те разкрихме в няколко форума.
Бих ти препоръчал да потърсиш медицинска помощ, но май няма смисъл.
Съдържанието в главата се лекува все някак, освен когато е вакуум.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Вто Юни 07, 2011 12:46 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Private, както винаги се изказа, като адвокат на дявола.
Баси това обновяване на форума ги свари неподготвени по бели гащи, нищо че от една година го знаеха. Всичките потребители бяха бета тестери, самите хора, които се занимават с това не си бяха играли да го тестват. И си мисля, че форума им е основната работа, ако го нямаше щяха да продават по един компютър по коледа само. Все едно от М$ да кажат, той сайта ни не прави пари, дай да си го спреме, за да може да се концентрираме над новата Виста. И така да си спрат сайта,течнета , ъпдейтите и кнолидж бейса  Изкефи ме и отношението на екипа, поради многото поблеми закючваме всички теми с проблеми за форума. Черната тема дето по статистика никой не я ползва, се оказа че хората само нея ползват.
am stereo въпреки, че пише като бот е човек. Оправданието му е, че не може да пише дълги текстове и е от северозападнала българия. Това за мен го оправдава напълно. Иначе човека се интересува от технологии. Сайтовете в които Private го издири са все технически форуми. Това означава, че коефциента му на интелигентност е много над средния за страната.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Юни 07, 2011 3:29 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Бе да ти кажа, за да се интересува човек от "технологии" не се иска кой знае колко мозък. Много от интересуващите се си мислят, че са много умни, като знаят как да конфигурират една антивирусна, да инсталират Линукс или да преинсталират WinCE върху китайски GPS. Общо взето с тези неща ще се справи и добре обучена маймуна.
Преди време така един пъпчив "технолог" го хванах да ми преинсталира ОС-а на една навигация, че да може да си бръмчи с хакнати карти. Оня келеш го направи и после ме погледна все едно е извел уравнението на Шрьодингер и рече - абе ти инженер, а такива елементарни неща не можеш. Е за момент ми се прищя да придам центробежна сила на сополите му....
Та като чуя, че някой се интересувал от технологии и видиш ли бил много умен....
За конкретния случай не знам как е, ама на тоя екземпляр дето го дискутирате, изявите му поне тук, не блестят с някаква въпиюща интелЕгентност. На акъл не го знам колко е, ама на разсъдливост трудно го докарва до 12 годишен.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юни 07, 2011 4:16 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Дедо, не е лесно - хич даже  .
|
| Вто Юни 07, 2011 4:31 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ти акаунт регнат си имаш, ама гледай да не ти го затрия, не съм влизал отдавна но все още май имам админ права, не мога да разбера какъв е тоя целия шум дето го вдигаш и къв ти е проблема, щото явно имаш такъв.
А за форума, да не е като преди 10 години, но за всеки влак си има пътници, аз вече не го посещавам, но това не значи че на други не им допада, та не виждам какво мрънкаш.
|
| Вто Юни 07, 2011 10:39 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Хора без работа или други интересни занимания... 
|
| Вто Юни 07, 2011 10:43 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Някъде из темите стана дума: старата версия на софтуера е пачвана, добавяни са функционалности, създавала е проблеми, гълтащи време... Една от целите на преминаването към по-нова версия е да се изчистят тези неща. Ами със am stereo да бяхте писали, каквото ви вълнува относно форума във самия форум, а не тук? Така нямаше да ми се налага да адвокатствам. Прочете ли, че имат тестова машина, но предпочитат да тестват в движение, защото голямото количество потребители ще извадят по-бързо бъговете? Отношението си беше баш адекватно на аудиторията. Темите бяха заключени заради чукчите-писатели, които през няколко поста мрънкаха за неща, нееднократно споменавани по-напред в темите. Все едно ти да кодиш нещо спешно, да се концентрираш, и през 10 минути да ти никне някоя гъба над главата с един и същи въпрос: "Кога ще стане?" И ти да трябва да губиш време да повтаряш и повтаряш, че работиш... Найс, а? Още повече, че гъбите не са ти шефове, не ти плащат, не си подписвал договор с тях, в който да са фиксирани твоите задължения и срокове за изпълнение... Дълго време имаше статистика за ползването на скиновете, гледал съм я. Тъмния скин имаше малък процент, но затова пък доста гласовити фенове, предимно от дъртите юзери, твърдо асоцииращи форума с тези цветове. Виж какво, изобщо не съм го издирвал, неговото присъствие е толкова характерно, такъв воден знак си лепи с бръщолевениците, че и сляп да си, ще го видиш. Във форумите се общува със писано слово и владеенето на същото е решаващо. Ако беше състезание по вдигане на тежести, можеш да станеш шампион и без една дума. Но във форумите... ами не става, трябва да имаш комуникативни умения. Иначе - аут. =D>
Що, "адвокат на дявола" за мен не е скучно занимание.
Както и социалната психология...
Или "Екстензия на захарозоамилозния гел" (Разпъване на локуми)...
"Кеф цена няма" - този лаф от теб го чух за пръв път. 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Сря Юни 08, 2011 1:36 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Темата щеше да е закючена. Искрено се надявам General Electric, когато са правили първото поколение комерсиални атомни електроцентрали не са се ръководили от този принцип. Опа, забрави какво казах.  |  |  |  | Цитат: Отношението си беше баш адекватно на аудиторията. Темите бяха заключени заради чукчите-писатели, които през няколко поста мрънкаха за неща, нееднократно споменавани по-напред в темите. Все едно ти да кодиш нещо спешно, да се концентрираш, и през 10 минути да ти никне някоя гъба над главата с един и същи въпрос: "Кога ще стане?" И ти да трябва да губиш време да повтаряш и повтаряш, че работиш... Найс, а? Още повече, че гъбите не са ти шефове, не ти плащат, не си подписвал договор с тях, в който да са фиксирани твоите задължения и срокове за изпълнение... |  |  |  |  |
Е щом не са били длъжни да отговарят, защо отговарят? Нямало е да бъдат уволниени(Това разбира се не е вярно. Много от активните потребители са им клиенти и разитат на тях. А както знаем: Клиента винаги е прав.). Пак повтарям, че за този ъпгрейт се знаееше много време предварително и точно когато го направиха, се оказа, че хората които могат да пипат и да правят промени са или на море или по работа или са много натоварени или не се чувстват достатъчно сигурни сами и еднолично да правят промени. Можеха да изчакат докато се освободят знаещите и можещите. Ти като ходиш до магазина си взимаш предварително пари нали, а не се чудиш как да ги набавиш, като си на касата вече. Убеден съм че по всички статистики по тошово време най-употребяваната валута в българия е била левчето, но защо ли за зелените гущерчета хората се вкарваха в прикючения. Всъщност ти си един от най-старите потребители във форума и като възраст и като дата на регистрация. Тук вече напълно те подкрепям. Той казва, че пише с мишката и за това ползва повече емоушънки, за да може с едно цъкване да изрази повече информация от колкото с една буква.
Убеден съм, че той е най-интелигентния човек в радиус от 20-30 километра.
Май е по-добре да минем на лични бележки, че усрахме хубавата тема на човека.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Юни 08, 2011 2:42 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Баси, случайно да не съм се объркал и да съм влезнал във форума на бг-мама  . Я се стегнете малко  .
|
| Сря Юни 08, 2011 5:22 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
той е розов, с бебешки снимки на чадата на мамите. ще го познаеш веднага.
|
| Сря Юни 08, 2011 8:24 am |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Ако са ти кръвясали очите, и този ще ти се стори розов.
|
| Сря Юни 08, 2011 9:06 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Аз се чудя дали тази тема не е за в кошчето...
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Сря Юни 08, 2011 9:55 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Що бе, за хумор е ок 
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Сря Юни 08, 2011 10:54 pm |
|
|