|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:17 am
Ще престанат ли някога безумията на мтел...
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
нова мода тръгна из народа...
|
| Сря Юли 06, 2011 1:52 pm |
|
 |
|
relsys
|
Мдааа....
А Вива най-после пуснаха и неограничен интернет.
|
| Сря Юли 06, 2011 1:54 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
нещо не вярвам...
тва с договор за 20 години ли?
или с GPRS само?
или какъв е дребния текст. има някаква уловка, тия не са чак толкова ларж 
|
| Сря Юли 06, 2011 2:07 pm |
|
 |
|
relsys
|
Не бе. Но е по-скъп от при другите.
Аз обаче си харесах това:
http://www.vivacom.bg/bg/business/prices_and_services/internet_vivacom_net_/dopylnitelni_uslugi/wi_fi_hot_spot
Половин година ги врънках да ми пуснат неограничен към картите ми - неможело. Сега може, ама пък аз не искам ... 
|
| Сря Юли 06, 2011 2:21 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Най-добър няма. Има по малкото зло. То избора на мобилен оператор е като избора на политик, кой ще ти донесе по малко загуби 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юли 06, 2011 2:24 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Нещата започнаха да стават дебели.
След като от 9 часа телефона ми стоя почти постоянно с набран номер *88, и никой не вдига. Реших преди малко да пробвам от телефон на колега. И о чудо още с избирането, че искам да разговарям с оператор, оператора се обади. Е това ако не е специално отношение към абонат...
Тоест я тоя много пита, разпитва кое какво и от къде и за какво го плаща , следващия път няма да му вдигнем и толкоз. Да си слуша музичка.
|
| Сря Юли 06, 2011 2:42 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
А бе че са нагли говеда и че нямат скрупули е ясно, ако и не всички да са узрели да го
схванат. Но точно това е начинът, като те гледам не смяташ да се откажеш и да им
платиш за да си улесниш живота на дребно. Като почнат хората масово да питат преди
да платят и да си гонят интереса ще стане по-добре за всички. И дребните ненужни
плащания към големите, както и парите, които ги оставим да спестят от незадаване
на въпроси, отиват за набиране на сили с които ще могат утре да ни принудят на още
неща, които засега не са им по силите.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Юли 06, 2011 3:21 pm |
|
 |
|
zaphod
|
доста токсична доктрина  думата за тая отрова е една една - идеализъм. "идеалното е враг на доброто" - много добра поговорка, мисля че е измислена специално за инженери, но е всевалидна - от смяната на кранче в банята до избор на женска за раждане на деца. - колко често ходиш в дън гори тилилейски? аз почти всяка събота ходя (буквално в дън гори тилилейски), и определено мтел са с най-лошо покритие в момента. това че мтел имат добро покритие е мит от преди 10 години. тогава наистина водеха по покритие.
|
| Чет Юли 07, 2011 7:34 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
За добро или лошо Мтел са най-големият оператор, с най-доброто покритие, и едни от най-рбаотещите услуги, това е факт. Не от хубаво стоя с тях, аз съм търпелив, ама с еоливат, ще ходя да с еразправям, ама е на цяла седмица нямам време, накрая ще миня ще замине , ще ги прежаля тия пари и така, то не че не ги платих вече де .....
|
| Чет Юли 07, 2011 11:50 pm |
|
 |
|
AA
Ранг: Популярен
|
В края на миналата година имах забавени с доста време фактури от MTEL - сметките бяха от порядъка на 50-70 лв. - по скоро нормални - в момента като че ли всичко е наред.На страницата им мога да видя детайлна информация за всяка излязла фактура. За забавените фактури не съм гледал детайли.Относно покритието - по високите баири - по кулите на БТК е отвратително - Карандила, Копитото , кулата в Русе и т.н. - това по-скоро е от препокриване на много клетки. Там с Глобул обикновено няма проблеми. Иначе като цяло мисля че е съвсем приемливо - поне в никой случай не е по-лошо от това на другите оператори.
|
| Пет Юли 08, 2011 7:38 am |
|
 |
|
HappyMan
Ранг: Новодошъл
|
Ами не знам , според мен вие сте хора със слонски нерви. Как може да чакате цяла година ония тюфлеци да си оправят бакийте. На втория месец след като почнаха мизерийте си преместихме групата (със запазване на номерата) при Вивата. Вярно , че много удачно точно тогава ни изтичаше договора. Сега за по-ниска такса имаме двойно повече безплатни минути, които се пренасят за следващия месец, ако не са изговорени и се отчитат до секунда. От роуминг и интернет също съм доволен. Единственото НО е действително по-слабото покритие. Бях лоялен клиент точно 10 години, но до тук. Ако станат по-изгодни пак ще върнем групата, а може да се отиде и при третия оператор. Просто бизнес.
|
| Нед Юли 10, 2011 3:43 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Те такова животно нема. Има минути за разговор включени в месечната такса. Все още не се очаква да се появят безплатни... 
|
| Нед Юли 10, 2011 1:29 pm |
|
 |
|
HappyMan
Ранг: Новодошъл
|
Съгласен, моя грешка 
|
| Нед Юли 10, 2011 5:24 pm |
|