| Автор |
Съобщение |
|
741
Ранг: Форумен бог
|
 Re: идиотите от банка Пиреус Pireaus bank звънят ли ви и на
Мда, готино. Единственият недостатък е, че докато си бърборите, на нея заплатата и тече, а ти си губиш времето.
|
| Сря Ное 23, 2011 11:08 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Лошо няма, женицата на слушалката и тя семейство храни. Съмнявам се, че изпитва особенно удовлствие да я изнасилват словесно и нея и майка и по 100-тина пъти на ден. Тук висшия и средния мениджмънт на компания е виновния.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Ное 23, 2011 11:43 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
едното обаждане беше от банката на оня инжИнер-химик с арменско потекло. имам лични наблюдения върху качествата му.
|
| Сря Ное 23, 2011 12:04 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Аз всякакви такива ги режа и не им давам възможност да ми говорят глупости, втори път не се обаждат, единственто изключение преди седмица се обадиха от Мтел да ме лъжат нещо за нови бизнес планове, послушах малко да си изпеят песента и им казах че си прехвърлям телефона, след 15 че май и повече годинки ми писна, навремето към Цитрон не съм плащал такива сметки каквито ми пращат последната една година.
|
| Сря Ное 23, 2011 9:21 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Звъняха ми и на мен, казах им да ми се обадят само ако дават пари без да искат да им ги връщам. 
|
| Нед Ное 27, 2011 4:26 pm |
|
 |
|
3aek
|
След Пиреус и идиотите от Близу Blizoo се включиха, вече три пъти ми звънят трима различни служители да ми обясняват как съм щял да спестя пари ако мина към техните услуги
|
| Вто Ное 29, 2011 1:09 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ами явно тук сме се събрали отбор бунаци, щото и на мен ми се обаждат, ама аз упорито отказвам да разбера, колко яка далавера изпускам...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Ное 29, 2011 1:25 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Повредата не е в твоя талавизор - бунаците вече са хванали далаверата. Та си търсят още бунаци. Всеки път като ходя да плащам сметки ме питат къв нет съм ползвал - от най-хубавия - безплатния ...
|
| Вто Ное 29, 2011 11:00 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ми и на мен имаше период от около една седмица, някакви английско-индийско говорящи индивиди се скъсаха да ме разпитват за качеството на услугата на HSBC, и даже като казвах че съм зает и не мога да говоря, пак звъняха след 2-3 часа. и после на съседния остров пак ме намериха, ама аз си изключих временно англ карта та незнам как са сега. Цялата идея е, че някй идиот мениджър( или асистент мениджър който много иска да се издигне) е хързулнал идеята, че като звънят и разпитват хотата и предлагат услугите на банката, един на 1000 да клъвне ще се избият парете за цялата телефонна офанзива , че и печалба ще има  и това е харесало на хората дето държат контролните пакети акции или поне акциите с право на глас, защото в края на годината се гледа дивидента, не се гледа че Г-н Балкански, Англйски, и т.н. са се изнервили максимално от нещастниците дето им се плаща да звънят по телефоните... и те така...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Дек 01, 2011 6:20 pm |
|
 |
|
Edesign
|
а Глобал Маркетс ........ положението е страшно вече в указателя ми има 24 техни номера на които не вдигам..........
|
| Нед Дек 04, 2011 7:39 pm |
|
 |
|
klez
Ранг: Професионалист
|
Абе колегата, я дай номер от който са ти звъняли ако го пазиш че днес ми звъняха от един номер и имам съмнения че са точно такива работи +35924224875 беше номера  гледам по форумите че са им звъняли точно да ги зарибяват от банките от тоя номер
|
| Вто Дек 06, 2011 8:07 pm |
|
|