| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 нова религия - copy-paste
http://www.standartnews.com/svyat/kopip ... 28984.htmlимперията отвръща на удара  такава свободия позволяват на всякаква сган, по религиозни причини (снимка на шофьорска книжка без да се виждат дори очите) ха сега да видим как ще спрат споделянето - моята религия го повелява  не знам дали ще успеят тия ама ме кефи идеята 
|
| Пет Яну 06, 2012 11:07 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: нова религия - copy-paste
Аз се колебая между пастариянство и копириянство.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пет Яну 06, 2012 11:29 pm |
|
 |
|
egasimus
Ранг: Ориентиран
|
само дето са пастафарианство и копимизъм, ама родните чукчи-журнаглисти тва не ги ебе 
|
| Съб Яну 07, 2012 12:34 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Аз пък се чудя, оти им требе да се лигитимират? Абе споделяй си бе, кой ти пречи. Ако го правиш подривно и с финес, без да се афишираш, нема и да те преследват. Те преследват тия дето се пъчат. Ние пиратстваме! Ама помощ бият ни. Ми ще ви бият, що се правите на борци за свобода? Едно време като нямаше торенти, да не би да не презаписвахме касети като луди  Щели да предприемат мерки против торентите. Ми то вече тая технология морално остаря, време е за нещо ново.... Докато има какво да се краде, ще има и кой да го краде.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Яну 07, 2012 2:32 pm |
|
 |
|
nik
|
да ама идеята кефи, тъй като много сган по света върши съмнителни неща и като кажат моята религия е такава и никой не ги пипа тази свръх толерантност към религиозните не трябва само минуси да има трябва и за нещо полезно да става та сега да споделяш е религия, утре ако може да приемат религия за убиване на корумпиран политик ще стане още по хубаво  общо взето това религията доста разтегливо понятие, кой как му изнася 
|
| Съб Яну 07, 2012 3:18 pm |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
В този ред на мисли ... хората гледат по-надалеко ... http://www.popsci.com/technology/articl ... rnet-space
|
| Нед Яну 08, 2012 9:20 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Оф гледах го това и му симпатизирам на хлапето, дето е в основата на начинанието. Не е да съм нямал (да нямам...) подобни мераци....
Прекалено скъпо ми е да докарам първа космическа, за съжаление, какво да говорим нататък. И на него няма да му е лесно, пожелавам му успех разбира се.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Яну 08, 2012 9:32 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пет Яну 20, 2012 1:55 pm |
|
 |
|
nik
|
там някой пише че автора вземал 7% от авторските права, което ме навежда на мисълта че е 73% по вероятно други хора да реват за авторски права повече от колкото самите автори по мое мнение докато всяка една дейност без значение авторска или не е окопирана от 73% паразити и само 7% автори или работещи кризата ще става все по дълбока и няма да е само финансова, и определено ще има нужда от нова религия за да не излизат нещата извън контрол
|
| Пон Яну 23, 2012 10:53 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
О всъщност нещата оотдавна са извън контрол, просто публиката не го е разбрала.
[Seldon] 1% от популацията контролира 90 ли, 99 ли% беше от ресурсите - това винаги е значело край на цивилизацията, която стигне дотам.
Пътят дотам е лесен - контролът се предава по наследство и е въпрос на време, докато стигне концентрация означаваща 1789-та, преди това Кромуел и подобни.
Едва ли нашият вид ще е тоя, дето ще му стигне акълът да _не_ предава влияние по наследство та поредното падение на изграденото дотук изглежда все по-сигурно. След някое и друго хиладолетие току виж стигнали до ренесанс, нова силициева долина и какво ли не. [/Seldon]
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Яну 23, 2012 11:15 am |
|
 |
|
nik
|
още нещо се сетих, нали питаха хамериканците дето сега реват кво прави нашия химн във филма "бермудски триъгълник" и що точно на някаква нацистка сцена, те - мрън мрън ми ние таковата една мп3-ка мрън мрън от интернет таковата ами стори ни се че пасва най добре на сцената.....
|
| Пон Яну 23, 2012 11:48 am |
|
|