|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:22 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
raven_feather
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 4:24 pm Мнения: 320 Местоположение: Варна
|
 ДДС?
Как стои въпроса с тези ДДС-та , кога се плащат ,кога не , май всеки си определя сам.Купих нещо от Farnell чрез Комет и май 2 пъти платих ДДС. От друг интернет магазин бяха казали , понеже не съм фирма няма да плащам ДДС. Голяма бъркотия.
|
| Чет Май 03, 2012 6:16 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: ДДС?
По закон ако не си фирма, трябва винаги да си плащаш ДДС-то. Естествено закона е врата в полето.
Цените във Фарнел са без ДДС, защото се плаща в страната на крайна продажба. Демек в Комет са ти начислили 20% колкото е ДДС-то в БГ.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Май 03, 2012 6:29 pm |
|
 |
|
raven_feather
|
Значи тогава FArnell си продавт скъпо , което го знаех и преди, но това дето взимах цената му с ДДС беше толкова ( сравнено с други сайтове).
|
| Чет Май 03, 2012 6:38 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
На всички сайтове е същото, ДДС дължиш на всичко което вкарваш, всичко останало е престъпление.
|
| Чет Май 03, 2012 8:10 pm |
|
 |
|
raven_feather
|
Е, исках да разбера само дали не са ме прекарали.Ако бях изчакал още седмица щях да го взема от друго място с едно ДДС по-малко, ама само ме лъжеха от там 
|
| Чет Май 03, 2012 8:29 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|