|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:22 am
| Автор |
Съобщение |
|
pipilica
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
 Re: Помиярите в София
Не съм убеден че повече мозък върши повече работа.
|
| Пет Май 04, 2012 12:25 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Кажи му марката, бе ToHu, да не е пинчерче? Ако е такова: само много търпение и обясняване и без повишаване на тон - такива са си. А ако стане така да имаш право на втори избор - смени марката непременно! Ама не вземай и пекинез защото ако/като те ухапе - горкото животно  Не познавам всичките ситни породи ама на теб май ще ти пасне мъжка болонка, померанец или японският пекинез - май хин му се викаше. И челядта ще е по-доволна защото това са кучета а не просто домашни любимци. А голямо куче в апартамент - това е изродско! Освен ако не го разхождаш по цял ден.
|
| Пет Май 04, 2012 11:46 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
мини йоркшир, може да бъде отнесено от по голям гълъб, гледам едни големи гарги обикалят двора ако го гепят няма да му простят. Няма кой да ме убеди че не е от мозък, но не ме разбирайте винаги буквално, не само че му е и малък ми явно е гладък като стъкло, интелект липсва, по-лесно би било да науча памперса да се мушка под кучето отколкото кучето да пикае на памперса. За по голямото, да някои големи е абсурд да ги гледаш в апартамент, моето е шарпей, не е толкова голямо, и е много мързеливо, два пъти на ден даже му идва много, ако го разхождаш по-дълго почва да ляга по земята. За интелект не е много по добре от малкото, но поне се научи че в къщи не е тоалетна и то още на 2-рия месец, освен това се научи че всякаква форма на агресия не се толерира, то никога не е показвало де, но явно обучението за тоалетната си е казало думата, съчетано с почти безчуствеността му муже да го одереш и след 10 минути може да изквичи и каже бау, в това отношение е много добре за малки деца, няма начин да му пречинят осезаема за него болка, е може би без да му бръкнат в очите. В момента голямото и част от котките са при нашите, сигурно не ме споменават с добро ама ....
|
| Вто Май 08, 2012 9:35 pm |
|
 |
|
pipilica
Регистриран на: Чет Апр 16, 2009 1:26 am Мнения: 2763 Местоположение: София
|
|
| Вто Май 22, 2012 4:00 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
To Шумен друга работа, там не е за хора  иначе много кучета нямаше едно време, сега не знам как е.
|
| Вто Май 22, 2012 10:05 pm |
|
|