|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:19 am
| Автор |
Съобщение |
|
Zeus
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Вто Окт 03, 2006 11:58 am Мнения: 924 Местоположение: Ботевград
|
 Re: Заключване на велосипед
То ако намериш такова от ония години, сигурно ще струва колкото мерцедес. Виж ако си го сглобиш сам с електрожена ... И няма нужда от катинар. Сваляш малкото колело и си го слагаш в джоба 
|
| Пон Сеп 17, 2012 4:27 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
 |  |  |  | dan написа: Снощи за малко да ми откраднат велосипеда в Кауфланд-а до затвора. Бях го заключил на паркинга за велосипеди и след няколко минути като излезнах - веригата почти срязана. Разбира се, камери към това място няма, и предложението ми към управителя да монтират беше... пренебрегнато. Както и да е. Търся някаква много трудна за рязане верига, въже или нещо такова, с което да си направя ЯКА заключвалка (т.е. верига с катинар). Това http://fakti.bg/avto/4915-kray-na-krajbata-na-motori не ме устройва напълно , защото е много тежко. Предложения? |  |  |  |  |
Що не пробваш с найлонова торбичка, окачена на кормилото. Много е ефикасно... Ся, има една подробност - в торбичката трябва да сложиш нещо. Може парче мръвка за привличане на квартолните помияри (те недолюбват мургавите братя), може баничка с цианкалий или малко джепане - въпрос на фантазия. 
|
| Пон Сеп 17, 2012 4:48 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Тук съм виждал такива велосипеди в парковете, голяма атракция са, хората си изкривяват вратовете да ги дзяпат  Не знам колко струват, не съм и виждал някъде да се продават. Ако имам едно такова, с тази голяма предна гума, може и 50 км/ч да развия. Но имат един проблем - трудно качване и слизане. Ще трябва да се качвам на велосипеда от прозореца на втория етаж.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Сеп 17, 2012 5:53 pm |
|
 |
|
sthx
|
Мерак и свободно време само трябват...
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пон Сеп 17, 2012 8:06 pm |
|
 |
|
Пушека
Ранг: Новодошъл
|
Не си ли мислил за една бобина от жигула и нещо да цъка по няколко импулса ВН в секунда по металните части. Колкото да сдруса нахалника. Може да е и с някаква интелигентност. Като усети увеличаване на утечката да вдига напрежението и да пуска на запис вик за помощ на девствена монахиня 
|
| Пон Сеп 17, 2012 9:50 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Тоя вид системи са много готини при фалшиво сработване. Тогава се оказва, че всички знаят сръбски...
|
| Пон Сеп 17, 2012 10:34 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А къде да търси девствена монахиня за записа?
|
| Пон Сеп 17, 2012 11:46 pm |
|
 |
|
Пушека
Ранг: Новодошъл
|
Кастинг във ВИТИЗ. Оригиналните са измрели или останалите живи нямат глас вече. 
|
| Вто Сеп 18, 2012 9:45 am |
|
|