|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:20 am
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: AliExpress....
Аз че на луминарита (и на всичкото отгоре стари  ) пробвам така е, ама техния дебъгер пише с пъти по-бързо от jlink-а та затова се зачудих. Ама аз трябва да имам някоя и друга платка с ST чипове, та и на тях ще пробвам да видя как е хавата.
|
| Пет Юли 20, 2012 4:00 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
Нещо има сбъркано при теб глобално явно , про мен на WIN XP луминарита си се пишат и дебъгват доста по бързо със J-Link-a отколкото с тяхното FTDI , разликата наистина е че аз ползвам Keil и CCS-a на TI , и при двата резултатите са сходни а при теб е IAR може от там да идва проблема но не мисля че е от желязото май.
_________________ "I really do like SOLDERING as my programming language." Bob Pease
|
| Пет Юли 20, 2012 4:33 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Най-накрая го оправих тъпия клонинг v8 да работи  . Значи първо се слага фърмуера, дето съм прикачил, след това се инсталира новата версия на Segger софтуера 4.56d и после в dll файла JLinkARM.dll на адрес 0х42220 се променят следните байтове 0xE8 0x8B на 0xEB 0x03. И всичко вече бачка на 6, даже си ъпдейтва и фърмуера без грижа до този в 4.56d  . Пробвах го и като JLink и с RDI-то и няма никакви грижи.
|
| Съб Ное 17, 2012 2:26 am |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
А как е на скорост, докарва ли прилична - нали се оплакваше нещо в тази връзка?
|
| Съб Ное 17, 2012 10:45 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Ами аз имам само разни луминарита, а то и преди си беше бавно с тях. Максималното, което видях вчера, докато се бъзиках беше 4.6к за секунда.
|
| Съб Ное 17, 2012 5:10 pm |
|
|