|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 2:44 am
| Автор |
Съобщение |
|
scout_3pm
Ранг: Популярен
|
 Re: Кубрат Пулев
След мача е единственият допинг контрол за единият. За другият е поредният от многото. Доколкото разбрах, пробата се взима до час. С извинение, ама за час толкова химия може да мине и замине. И под мине имам предвид контра на другото. Отделно не е нужно точно преди или по време на мача нещо да има или да е активно, предостатъчно е преди това цялата година да се е друсал, 2-3 седмици да не взима нищо страшно или в сериозни дози няма да има голям ефект от 10 месеца "помпане".
|
| Нед Ное 16, 2014 8:23 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Като го бях гледал Кличко преди 5-6 месеца хич не ми изглеждаше да се е презорил от тренировки. Просто Пулев няма достатъчно опит, не е лош боксьор но опит си трябва и като че ли доста подцени Кличко, трябва да си или много тъп или много да вярваш в себе си за да се боксираш така. Не изглежда да е толкова тъп остава да е твърде самонадеян. А и съм съгласен с казаното от Кличко че не е показал уважение, Кличко може да го е предизвиквал по един или друг начин но това е част от играта.
|
| Нед Ное 16, 2014 8:40 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пон Ное 17, 2014 8:59 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Айде ... почна се, какъв е смисъла от метални шини там с тази боксова ръкавица ... освен да си чупиш собствените пръсти де ... дори за тежест не става, ръкавиците са достатъчно тежки за да не може железце с подобен размер да окаже влияние. А и който не е удрял с бокс той не знае колко неприятно може да е, така увързан около ръката не знам кой ще страда повече, удряния или удрящия ... та твърде развинтена фантазия. А за лактите и другите прийоми, ами че кой е казал че това е честен спорт, а и дали не мислиш че и Кубрат би пропуснал такава възможност. Иситната е че го подцени и то много.
|
| Пон Ное 17, 2014 9:06 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Не не... аз не мисля нищо... Просто ми попадна пред погледа и за това споделих... 
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пон Ное 17, 2014 9:10 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Тия бинтове са еднократни и не се размотават. Това за шините е супер фън  . Може да го каже само който никога не е слагал подобни ръкавици. От бабаитска гледна точка на страничен кибик това е супер предимство. Истината обаче е, че това си е допълнителна тежест в ръцете и ще те питам как ще изкараш 12 рунда. Като ти увиснат ръцете до глезените как ще се пазиш пък камо ли да удряш.
|
| Пон Ное 17, 2014 9:41 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е ти остави теглото, те са корави ще изкарат, ама каква файда. удара става по бавен, все пак това трябва да се ускорява, отделно ще те бие по кокалчетата, пълен дискомфорт. Те ако им позволяват ще се бият без ръкавици. Разликата дали си с бокс за качеството на удара не е голяма. Бокса може да даде предимство в малко случаи и то при спорадични удари, да се боксираш с бокс на ръката .... не че много съм се боксирал , повече са ме налагали /не е моят спорт/ ама все ми се струва като доста нелепо решение. Абе хората си говорят. Едно аверче беше републикански няколко пъти та покрай него в казармата се пробвах и в това, след 20 мин ръкавиците почват да си натежават, а тогава не бях като сега да се подпирам по цял ден на бюрото та ....
|
| Пон Ное 17, 2014 9:56 pm |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Както на не едно място вече се написа, бинтовете на Владимир Кличко са намотани в присъствието на Тервел Пулев, бинтовете на Кубрат Пулев са намотани в присъствието Виталий Кличко. Тъй че поне тая конспирация не хваща дикиш.
Относно мръсна игра - еми и това влиза в играта. Като си там трябва да си готов за това. Според мен, без да разбирам нищо от тоя спорт, мача беше супер смешен и си беше чисто пребиване. 3-те нокдауна си имаха съвсем логичния завършек. Вижте откъс от мач на някой от най-големите - примерно Тайсън в младите му години. Щеше да попилее кой да е от двамата. Аз снощи гледах. Това си е див глиган и като усети възможност изсипва 2 камиона тупалки с таква скорост че отсрещния се чуди от къде му е дошло. Нищо общо с пародията, която гледахме. Според мен нашия се беше пренавил яко. Виждаше се че физически е може би дори по-добре от Кличко като издържливост, на няколко пъти успя да се освести. Ама все едно не знаеше защо е там.
|
| Пон Ное 17, 2014 9:57 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хммм Тайсъм е далеч, специално от Kличко, не би се справил ми се струва. Той е дребничък, учудващо особенно на живо, Кличко е 20 см отгоре, това в бокса не е никак за подценяване, освен това е бърз и носи на бой. И Кличко не е в разцвета си в интерес на истината, почти на 40 е ...
|
| Пон Ное 17, 2014 10:07 pm |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Както споменах - нищо не разбирам от тоя спорт. Само сравнявам видяно - направо избухва на моменти.
|
| Пон Ное 17, 2014 11:00 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Кубрат сам си беше виновен. В 1-рия рунд поразклати Кличко с един много добър ляв прав и вместо да продължи в този дух, след съдийския сигнал получи нокдаун. Не чух някой да коментира действията на Кубрат 1-2 секунди след съдийския сигнал преди нокдауна. Кубрат просто сИдеше със спуснати ръце и блееше като че ли в публиката, а съдията вече беше свирил. Някак си с периферното зрение може би усети че Кличко връхлита и тогава си вдигна ръцете да се защити, но беше вече твърде късно. Ще ми се да можех да видя в този момент Кубрат сниман от друг ъгъл, защото Нова показваше само негов кадър в гръб. Не беше концентриран ли, не очакваше Кличко да го връхлети ли, нямам представа, но този момент беше решаващ и Кличко просто си изигра картите по перфектния начин. След първия нокдаун останаха само неясноти до кой рунд ще издържи Кубрат.
После всички тези коментари преди и около мача, мафия и т.н, под сурдинка казаха, че в договара си го пишело, че Кличко ще избира ръкавиците, ще определя часа и датата на мача, кои ще присъстват на пресконференциите и т.н., ама кой от щаба на Кубрат да му ги каже тез работи, за да не се излага. Останах с усещането, че Кубрат прибързано го хвърлиха в бой за шампионска титла, не показа психика за такъв двубой, докато физически изглеждаше на 100% готов.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Ное 19, 2014 9:00 pm |
|
 |
|
timt
|
Аз пък останах с впечатление, че мача е продаден! Не съм гледал по калпав двубой и от единият и от другият. Кубрат беше толкова открит че си плачеше и за лакът и за тупаник. Много ми хареса колкото и гадно да звучи за Българин че Кличко нападна и с двете ръце. Кобрата нямаше шанс!
|
| Сря Ное 19, 2014 11:06 pm |
|
 |
|
scout_3pm
Ранг: Популярен
|
По незнайни причини youtube ми препоръча този клип https://www.youtube.com/watch?v=E49ajiQMiqY, а съм гледал само един клип за Кубрат през акаунта ми, но как да е. Да падаш по такъв начин, вкл. и един път още първият рунд, и после да държиш титлИ 4? години без прекъсване ... без да разбирам от бокс ми е ясно, че не е естествено. Може 10 години да са минали от последната му загуба, но има една поговорка, мисля не е от нашият регион: "Some things change, others do not". Та ... може да е променил физиката си, в някаква степен техниката си, но поведението (може би е точната дума), което видях на този клип е брутално. Кубрат може да игра открито, може да играе емоционално и какво ли още не, но в десетки пъти ниво над това, което е бил украинеца в началото на кариерата си.
|
| Пет Ное 21, 2014 5:15 am |
|
 |
|
CarBeta
|
Всеки път като ти надуят манерката научаваш по нещо ново и придобиваш опит. Кубрат тоя опит го няма. Едно е да играеш със състезатели от световна величина друго е да биеш ербапите на село. И на мен ми се искаше Кубрат да спечели, а със сигурност и той го е искал, но едно е да искаш, друго е да можеш...и т.н.
А като не разбираш от тая материя по-добре спри да пишеш, че се излагаш. Не знам за кой път вече ти го казва някой. Плямпаниците не те правят компетентен, ама явно ти си си повярвал.
|
| Пет Ное 21, 2014 10:13 am |
|
|