19-ти е петък, а петък по обяд си е работно време. За хората тук, в БГ - реално не де, но всички знаете, че в нашата сфера работа има и петък по обяд да приключиш раб. седмица без основателна причина си е грубо по собствените интереси, та ... 19-ти, според мен 100% е офф.
20-ти е събота и по обяд е идеално като време, хората ще са се наспали или поне една идея по на кеф, щото си е събота все пак, каквото и да си говорим. Та да говорим направо и конкретно за 20-ти ?
За място/заведение и т.н също ще е по-лесно и добре на 20-ти, защото събота по обяд нямам толкова хора навън, камоли по заведенията.
Предлагам да направим анкета за мястото - 3, мах 4 града, примерно 2 около централна Б-я и по 1 в източна и западна и всеки да гласува с МНЕНИЕ/пост в тази тема, за да може гласуването да е от хората, които ще отидат или ще се опитат да отидат (имат желание). Мислех за нова тема - анкета, но там ще може да гласува всеки потребител на форума, а е ясно , че ще се съберем двуцифрено число, а не нещо с броя цифри на рег. потребители във форума.
Сега трудно ще е да определим градовете, от които ще избираме, но ще се пробвам да дам макс. обединяващи предложения:
Около Централна България:
1. Пловдив
2. Велико Търново
Алтернатива на мястото на 1 или 2: Стара Загора - не е голям град, не и малък, но е много спокоен и приятен за 1 ден екскурзия

Западна България:
3. София
Алтернатива на мястото на 3: Сандански - ясно защо, дори и по това време на годината, макар че е малко мъртвило.
( Мислех алтернативата да е Банско, но там ще е лудница от 13-ти като открият сезона, особено ако има сняг, както очакват )
Източна България:
4. Бургас
Алтернатива на мястото на 4: Варна - единствената напълно обективна причина за това е, че до Бургас има магистрала, на която като се качиш стигаш бързо или поне доста по спокойно от маршрутите до Варна.
Моля гласувайте с едно изречение с болднат шрифт града, който избирате. Гледам да пиша стегнато, отнесете се и Вие сериозно, за да може да се организира най-после тази среща. Знам, че от редовните пишещи болшинството имат желание и ще се опитат да дойдат.
До 20.12.14 има точно 1 месец или 30 пълни, календарни дена. Какво ще кажете за срок на гласуването от 1 седмица / 7 дена ?ДОП.:
След като изберем град бързо ще организираме нещата със място/заведение. Аз последните 2-3 години не пътувам често и въпреки това за изброените градове, всички без Варна, имам поне по 2 добри предложения от сега. Което значи, че бързо ще изберем като всички си дадат мнението и видим къде се засичат добрите отзиви

----
Аз гласувам за Централна България -
Велико Търново.
( не е нужно, но с едно изречение: централна, защото всички ще пътуваме почти еднакво разстояние с почти еднакво време, трудно ще има недоволни от това, а Велико Търново, защото все минавам транзит от там или набързо, крайно време е да поправя тази грешка да не съм разгледам този 'велик' български град

/ игра на думи, но си е истина

)