Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Форума на 10 години 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Форума на 10 години
Предлагам 19 Декември или 20 ти декември в София или наоколо, защото през другото време съм на Добринище (може и там ако някой идва), пак с помощта на форума. И някъде по обедно време, че вечерите вече са планувани. Иначе след Нова година - 8 януари вероятно. Дано общината да не е "много изненадана" от снега.

Сря Ное 19, 2014 4:01 pm
Профил
Ранг: Популярен

19-ти е петък, а петък по обяд си е работно време. За хората тук, в БГ - реално не де, но всички знаете, че в нашата сфера работа има и петък по обяд да приключиш раб. седмица без основателна причина си е грубо по собствените интереси, та ... 19-ти, според мен 100% е офф.

20-ти е събота и по обяд е идеално като време, хората ще са се наспали или поне една идея по на кеф, щото си е събота все пак, каквото и да си говорим. Та да говорим направо и конкретно за 20-ти ?

За място/заведение и т.н също ще е по-лесно и добре на 20-ти, защото събота по обяд нямам толкова хора навън, камоли по заведенията.

Предлагам да направим анкета за мястото - 3, мах 4 града, примерно 2 около централна Б-я и по 1 в източна и западна и всеки да гласува с МНЕНИЕ/пост в тази тема, за да може гласуването да е от хората, които ще отидат или ще се опитат да отидат (имат желание). Мислех за нова тема - анкета, но там ще може да гласува всеки потребител на форума, а е ясно , че ще се съберем двуцифрено число, а не нещо с броя цифри на рег. потребители във форума.

Сега трудно ще е да определим градовете, от които ще избираме, но ще се пробвам да дам макс. обединяващи предложения:

Около Централна България:
1. Пловдив
2. Велико Търново
Алтернатива на мястото на 1 или 2: Стара Загора - не е голям град, не и малък, но е много спокоен и приятен за 1 ден екскурзия :-)

Западна България:
3. София
Алтернатива на мястото на 3: Сандански - ясно защо, дори и по това време на годината, макар че е малко мъртвило.
( Мислех алтернативата да е Банско, но там ще е лудница от 13-ти като открият сезона, особено ако има сняг, както очакват )

Източна България:
4. Бургас
Алтернатива на мястото на 4: Варна - единствената напълно обективна причина за това е, че до Бургас има магистрала, на която като се качиш стигаш бързо или поне доста по спокойно от маршрутите до Варна.

Моля гласувайте с едно изречение с болднат шрифт града, който избирате. Гледам да пиша стегнато, отнесете се и Вие сериозно, за да може да се организира най-после тази среща. Знам, че от редовните пишещи болшинството имат желание и ще се опитат да дойдат.

До 20.12.14 има точно 1 месец или 30 пълни, календарни дена. Какво ще кажете за срок на гласуването от 1 седмица / 7 дена ?

ДОП.: След като изберем град бързо ще организираме нещата със място/заведение. Аз последните 2-3 години не пътувам често и въпреки това за изброените градове, всички без Варна, имам поне по 2 добри предложения от сега. Което значи, че бързо ще изберем като всички си дадат мнението и видим къде се засичат добрите отзиви :-)
----
Аз гласувам за Централна България - Велико Търново.
( не е нужно, но с едно изречение: централна, защото всички ще пътуваме почти еднакво разстояние с почти еднакво време, трудно ще има недоволни от това, а Велико Търново, защото все минавам транзит от там или набързо, крайно време е да поправя тази грешка да не съм разгледам този 'велик' български град :-) / игра на думи, но си е истина :D )

Чет Ное 20, 2014 2:29 am
Профил
Аватар

Какъв обяд бе? Хората тук масово са семейни. И без това си виждам детето като хората само в събота и неделя, да ви кажа не сте ми толкова скъпи та да се лиша от това удоволствие.

За София удачното е работен ден в средата на седмицата в 19:00 вечерта нейде, пием по бира, две, три и кой откъде е. Ако искате да съберете повече хора, това е начина.

Чет Ное 20, 2014 9:00 am
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Стара Загора в Събота на обяд е най-добрия компромис за всички. Софиянци са за около 2 часа до там и могат да се окомплектоват в няколко коли. Ние от североизточна България също. Дори и да няма никой друг от Варна и района - аз ще отида, където и да се реши окончателно да е срещата.

Чет Ное 20, 2014 10:23 am
Профил
Аватар

Срещата трябва да е в близост до населено място, с медицински пункт, тъй като за забавление на присъстващите някои съфорумци са предвидили няколко екшън етюда. Банално, но какво да се прави... :D

Чет Ное 20, 2014 11:10 am
Профил
Аватар

имам познат лицев хирург.
може да се окаже по-евтино да го наемем за няколко часа?

Чет Ное 20, 2014 11:36 am
Профил

И според мен вечерта е най-добрият вариант, но за работният ден, ако не е Петък - за доста хора може другият ден да е тежък :D

Цецо, щуро или не, идея - 1 ден семейна екскурзия до Плд/ВТ/СЗ; и отделяш на обяд само 2 часа на нас не скъпите ти :D
Напълно сериозно го давам като идея. Не ти знам нито натоварването, нито свободното време, но не ми и трябва - това е идея, ти си знаеш най-добре.

СЗ с автобус е 3 часа, като един шемет един път го взе за под 2 часа и половина, а с кола скоростта е +1/3 (30км/ч) така че наистина е близко за нас "Шопите" :D

За 1 месец все ще се организираме :-)

Чет Ное 20, 2014 11:45 am
Профил
Аватар

Аз пък си мислих, че петък е ден на майстора. Или да спретнем един аукцион за стара техника в Комет или Техническия, с обяд или вечеря? Хайде точно дните преди Коледа да не си даваме толкова зор, работата няма да свърши дори ако всите китайци запретнат ръкави.
Бат Боре- вземи и лицевия хирург, само да не взима скъпо за обняна на лафове. Добре е човек да чува различни гледни точки :D
Петък или събота, София за мен засега-дотогава добра събота и неделя.

Чет Ное 20, 2014 2:13 pm
Профил
Аватар

Ти си с много скандинавско мислене. Тук баш по Нова Година гасим пожари :)

Аз се кандидатирам само за някое вечерно мероприятие и то без да обещавам. Съжалявам, ама съм в процес на сложни трудови трансформации в момента, имам дедлайн за няколко проекта точно по това време, въобще положението си е ..... майката... както е обикновенно де.

Чет Ное 20, 2014 4:17 pm
Профил ICQ
Аватар

Няма грижи, и аз съм в подобна ситуация и без да обещавам - но се надявам. А колегите скандинавци отсега са им и казали, че ще се роботи до откат щото някой си е пипал ушите като е правил дЖилязото по новата 90ка, та и мекото и то. Но аз не съм в аутомотива за мое щастие или не

Последна промяна Grubi на Нед Ное 23, 2014 7:31 pm, променена общо 1 път

Чет Ное 20, 2014 5:11 pm
Профил
Аватар

Цецо написа:
Аз се кандидатирам само за някое вечерно мероприятие и то без да обещавам.

И аз така, а предполагам, не само... Заарата, Търново и прочее са хубави градове с хубави хора, но... да се дотикам до там за по една-две бири не си струва, особено по това време на годината. Ако ще се прави сбирка в Сф, трябва да е преди Никулден или след Трифон Зарезан.

Нед Ное 23, 2014 4:06 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4