От човек на човек и то очи в очи е най-добро възприемането на информация

+Бързо. Абсолютно - спор няма. Четенето на книги, знаеш, е полезно - особено за основни неща, за начален тласък, набиране на ентусиазъм

Една, две думи от подвижния справочник хехе, после четене първа глава, нови две, три думи и така ще е 2 в 1 - книга+действителност

Ех ... налегнаха ме спомени .... хах
(около темата) Ае ... бащите разбират синовете, както и майките дъщерите. Моят баща е "силен в тоците" казано по народно му, не толкова в електрониката, но човека ми осигуряваше всичко, което можеше и имах нужда, за да пробвам, разбера това, което ме интересуваше. Или се сещаше, намираше познат, приятел, бивш/настоящ колега, или ми даваше пари за книга. Във времената, когато заплатите бяха 300-400 лева средно действително, а една качествена техническа книга струваше 20 лева, понякога и повече. За части, инструменти и т.н няма да казвам. Идеята ми е, че това е голямо богатство - човек от който да се учиш, а същевременно и човек, който ще те бута напред, единствено не трябва да вървиш в обратната посока. Нещо, което младежите/тинейджърите правят от време на време, отдавна я минах тази фаза, но 10г - помня я

Хах ... май и коледните/семейните празници дето идват ми влияят вече