Re: Съвет: къде е хубаво по морето през 2015?
Вегас през лятото... покер и сладолед в Беладжио, безплатни напитки и разсъблечени крупиета в Downtown... може и по-зле да си прекара
времето човек
Преди две години бях взел един SUV и така през долината на смърта с 4-5 галона вода. Хвана ни буря... по-красиво природно явление не
бях виждал до тогава. Само като изчезна улицата под водата през ноща и стана малко странно, а и телефоните бяха без обхват. Но бяхме
инструктирали хора да ни търсят след 3 дена, в случай на авария. Приятно изкарване и ако гръмнеш някой сериозен джакпот да почерпиш
А в Египет не бих казал, че е по-страшно от други места по света. Аз лично в петричка дискотека бих се чувствал по-неудобно
Само веднъж щях да ям сериозен тупаник като минах полугол през военна база без да я забележа, но изкарах късмет тогава.
В такива ситуации човек се учи да чете хората и да импровизира. Веднъж ме засякоха бедуини в централен Синай, наркотици и пушкала.
Хората си приличат, ако ги удебиш, че не представляваш заплаха и си точен са склонни да не те закачат. А ако им станеш интересен може
и да видиш и преживееш някои неща, който иначе биха останали скрити от теб. Животът е кратък така или иначе, а страховете го правят и
скучен. Но с жена си не бих пътувал така.